×
Menu

Backland 109 Backcountry Skis

1 pair
Daudzums
1 pair
2 pairs
Limited quantity available
Daudzums
1 pair
2 pairs
Limited quantity available
Daudzums
1 pair
2 pairs
Limited quantity available
Pievienot grozam
  Saglabāt vēlākam
Receive an email when this product is back in stock
Bezmaksas piegāde ar šo preci
Piegāde 5-6 darba dienas
365 dienu atgriešanas

Apraksts

Dodieties slēpošanas piedzīvojumos ārpus iestaigātajām takām ar Atomic Backland 109 Backcountry slēpēm. Šīs daudzpusīgās slēpes ir paredzētas all-mountain un freeride entuziastiem, kas meklē perfektu veiktspējas un rotaļīguma līdzsvaru jebkuros sniega apstākļos. Backland 109 ir izgatavotas no stikla šķiedras un īpaši viegla koka serdeņa, un tās nodrošina stabilitāti un veiklību.

Slēpju izmēri ir 135/109/124 mm, vidukļa platums 109 mm, un tās nodrošina lielisku peldspēju putrā un stabilu malu noturību labiekārtotās trasēs. Tās ir lieliski piemērotas vidēji un pieredzējušiem slēpotājiem, kuri vēlas uzlabot savas slēpošanas prasmes gan uz labiekārtotām trasēm, gan ārpus tām.

Šīm slēpēm ir HRZN Tech tehnoloģija, kas palielina virsmas laukumu, nodrošinot lielāku stabilitāti un kontroli ar mazāku deformāciju, lai jūs varētu spēcīgi un pārliecinoši braukt pa slēpēm. Dura Cap Sidewall konstrukcija nodrošina lielisku jaudas pārnesi, padarot Backland 109s atsaucīgas un uzticamas jebkurā apvidū.

Neatkarīgi no tā, vai jūs braucat dziļā putrā, izbraucat svaigu velēnu vai risināt sarežģītus bekcountry apvidus uzdevumus, Atomic Backland 109 Backcountry slēpes piedāvā nepārspējamu veiktspēju un daudzpusību. Izbaudiet aizrautību, ko sniedz slēpošana ārpus trases, un ar šīm izcilajām slēpēm uzlabojiet savus piedzīvojumus.

Specifikācijas

Year model:
24/25
Platums:
135/109/124 mm
Vidukļa platums:
109mm
Labākais lietojums:
All Mountain, Freeride
Prasmju līmenis:
Intermediate, Advanced
Serdes materiāls:
Fiberglass, Ultra Light Wood core
Profils:
Tip and Tail Rocker
Stiprinājums:
Not included
Papildu funkcijas:
HRZN Tech, Dura Cap Sidewall
Dzimums:
Man, Woman, Unisex
Parādīt visu

SkatePro