×
Menu

Swithback 32 Backpack

1 gabaliem
Daudzums
1 gabaliem
2 gabaliem
3 gabaliem
4 gabaliem
5 gabaliem
Limited quantity available
Pievienot grozam
  Saglabāt vēlākam
Bezmaksas piegāde ar šo preci
Piegāde 5-6 darba dienas
365 dienu atgriešanas

Apraksts

Esiet gatavi nākamajam piedzīvojumam ar uzticamo Ortovox Swithback 32 mugursomu. Šī ļoti funkcionālā un daudzpusīgā ORTOVOX Avalanche Equipment mugursoma ir izstrādāta, lai apmierinātu prasīgo frīderu un slēpotāju vajadzības.

Ar 32 litru ietilpību Swithback 32 nodrošina pietiekami daudz vietas jūsu svarīgākajam inventāram, tostarp lavīnu drošības aprīkojumam. Atsevišķais drošības nodalījums nodrošina ātru un vieglu piekļuvi lavīnas zondei, lāpstai un citiem svarīgākajiem drošības piederumiem. Integrētajā ķiveres tīkliņā varat ērti novietot ķiveri, kad to nēsājat, savukārt hidratācijas sistēmas saderība nodrošina, ka jūs varat nodrošināties ar mitrumu savu pārgājienu laikā.

Swithback 32 dizainā prioritāte ir piešķirta komfortam un ērtībai. Ērta nēsāšanas sistēma ar krūšu siksnu, kurā ir signālpūšaminstruments, un gurnu jostas kabatu nodrošina izcilu komfortu un stabilitāti pat sarežģītā apvidū. Daudzās mugursomas stiprinājumu iespējas ļauj droši nēsāt pārgājienu nūjas, ledus cirvi un citu aprīkojumu.

Neļaujiet dabas stihijām jūs kavēt! Swithback 32 ir ūdensizturīgi rāvējslēdzēji un pastiprināta apakšdaļa, kas nodrošina uzticamu jūsu mantu aizsardzību jebkuros apstākļos. Tā vieglā un izturīgā konstrukcija nodrošina ilgmūžību un uzticamību jūsu pārgājienos.

Uzticieties Ortovox, vadošajam zīmolam lavīnu drošības jomā, lai nodrošinātu jums uzticamu sabiedroto izpētes darbiem ārpus kalnu trasēm. Iegādājieties Ortovox Swithback 32 mugursomu un paceliet savu pieredzi lavīnceļos jaunā līmenī.

Specifikācijas

Mugursomas funkcijas:
Hiking Pole Fastening, Integrated Helmet Net, Hydration System Compatible, Chest Strap With Signal Whistle, Rope Attachment, Ice Axe Loop, Key Holder, Separate Safety Compartment, Ice Axe/Pole Fixation, Hip belt pocket
Somas svars:
1050
Parādīt visu

SkatePro