×
Menu

Switchback 27 Backpack

1 gabaliem
Daudzums
1 gabaliem
2 gabaliem
3 gabaliem
4 gabaliem
5 gabaliem
Limited quantity available
Pievienot grozam
  Saglabāt vēlākam
Bezmaksas piegāde ar šo preci
Piegāde 5-6 darba dienas
365 dienu atgriešanas

Apraksts

Sagatavojieties nākamajam ziemas piedzīvojumam ar Ortovox Switchback 27 mugursomu. Neatkarīgi no tā, vai jūs slēpojat, braucat ar slēpēm, snovbordu vai sniega kurpēm, šī vieglā un daudzpusīgā mugursoma ir ideāls risinājums visu nepieciešamo lietu uzglabāšanai.

Ar ietilpīgo 27 litru ietilpību Switchback 27 var viegli uzņemt visu, kas nepieciešams dienā uz slēpošanas trasēm. Galvenajam nodalījumam ir rullīša aizdare, kas nodrošina vieglu piekļuvi jūsu inventāram, savukārt daudzās ārējās kabatās mazākas lietas ir sakārtotas un sasniedzamas. Ir arī īpašs nodalījums lavīnu drošības aprīkojumam, kas nodrošina ātru piekļuvi tam ārkārtas situācijās.

Komforts ir ļoti svarīgs, atrodoties kalnos, un Switchback 27 nodrošina to ar ērtām, ergonomiski veidotām plecu siksnām un regulējamu krūšu siksnu. Polsterētais muguras panelis sniedz papildu atbalstu un nodrošina elpojamību, garantējot, ka jums būs ērti pat garos pārgājienos vai sarežģītos nobraucienos.

Switchback 27 ir arī aprīkots ar pārdomātām funkcijām, kas padarīs jūsu laiku kalnos patīkamāku. Tajā ir iebūvēts ķiveres tīkliņš ērtai ķiveres glabāšanai, kā arī ledus cirvju un virvju stiprinājuma sistēma, kas nodrošina jūsu svarīgāko aprīkojumu. Hidratācijas sistēmas saderība nodrošina, ka jūs varat saglabāt mitrumu visa piedzīvojuma laikā, bet atslēgu turētājs nodrošina, ka jūsu atslēgas ir drošas un viegli pieejamas.

Nepalaidiet garām perfektu sabiedroto nākamajam ziemas sporta piedzīvojumam. Izvēlieties Ortovox Switchback 27 mugursomu un izbaudiet maksimālu funkcionalitātes, komforta un stila kombināciju.

Specifikācijas

Mugursomas funkcijas:
Hiking Pole Fastening, Integrated Helmet Net, Hydration System Compatible, Chest Strap With Signal Whistle, Rope Attachment, Ice Axe Loop, Chest Strap, Ergonomically Shaped Shoulder Straps, Key Holder, Ice Axe/Pole Fixation, Gear loop
Somas svars:
890g
Parādīt visu

SkatePro