×
Menu

Universal Wing Spreaderbar

Pasteidzieties! Noliktavā ir tikai 2
1 gabaliem
Daudzums
1 gabaliem
2 gabaliem
Limited quantity available
Daudzums
1 gabaliem
2 gabaliem
Limited quantity available
Daudzums
1 gabaliem
2 gabaliem
Limited quantity available
Pievienot grozam
  Saglabāt vēlākam
Bezmaksas piegāde ar šo preci
Piegāde 5-6 darba dienas
365 dienu atgriešanas

Apraksts

Iepazīstinām ar Mystic Universal Wing Spreaderbar, kas ir labākais risinājums, lai vienkāršotu jūsu spārnu plīvurēšanas pieredzi.

Aprīkots ar uzticamu slīdošo āķi, kas iztur līdz pat 400 kg, šis izkliedētājs nodrošina vienmērīgu slīdēšanu airēšanas laikā, novēršot saspīlējušos auklu vai atslēgšanās problēmu sesijas laikā. Vēl nekad nav bijis vieglāk sagatavot savu spārnu planierisma aprīkojumu!

Mystic Universal Wing Spreaderbar ir izstrādāts, lai to varētu bez problēmām integrēt ar jebkuru siksnu ar 25 mm siksnu, un tas maina spēles noteikumus. Ātri nomainiet savu kaitu vai vindsērfinga izkliedētāju un izbaudiet tūlītēju spārnu uzstādīšanu, ļaujot jums uz viļņiem doties ātrāk nekā jebkad agrāk. Saderīgs ar visām Mystic siksnām.

Izbaudiet izcilu komfortu, pateicoties injekcijas veidā veidotajai slīdņa āķa un āķa un velcro aizdares sistēmai, kas nodrošina drošu stiprinājumu braucienu laikā.

Ar minimālu EVA polsterējumu papildu komfortam un saderību ar visām Mystic siksnām, Universal Wing Spreaderbar ir izstrādāts, lai ar kvalitāti un ērtībām uzlabotu jūsu spārnu planierisma piedzīvojumus.

Parādīt visu

SkatePro