×
Menu
Yes

420 PH Snowboard

Outlet - Produktam ir kosmētisks defekts
1 gabaliem
Daudzums
1 gabaliem
Limited quantity available
Pievienot grozam
  Saglabāt vēlākam
Bezmaksas piegāde ar šo preci
Piegāde 5-6 darba dienas
365 dienu atgriešanas

Izveidojiet paketi

Apraksts

Sagatavojieties maksimālai brīvā nobrauciena pieredzei ar YES. 420 PH sniega dēli! Šis dēlis, kas izstrādāts prasmīgi un precīzi, piedāvā perfektu līdzsvaru pieredzējušiem braucējiem. Dēļa virziena forma un vidēja 8° saliekamība nodrošina maksimālu stabilitāti un kontroli, ļaujot pārliecinoši iekarot jebkuru kalna reljefu.

Weightless Core tehnoloģija nodrošina to, ka dēlis ir neticami viegls, palielinot jūsu manevrētspēju, taču nemazinot izturību un izturību. Turklāt Sintered pamatne ar Bi-Radial Sidecut vēl vairāk palielina ātrumu, ļaujot jums bez piepūles slīdēt pa sniegu. Dēlī ir Rocker un Flat profils, kas bez piepūles absorbē triecienus un uzlabo stabilitāti. Standarta 4x4 un 2x4 saderīga montāžas sistēma nodrošina daudzpusīgu saderību ar lielāko daļu tirgū pieejamo stiprinājumu. Lūdzu, ņemiet vērā, ka siksnas nav iekļautas komplektācijā ar dēli.

Neatkarīgi no tā, vai jūs šķērsojat sniega segumu vai braucat pa labiekārtotām nogāzēm, YES. 420 PH sniega dēlis apmierinās visas jūsu freerida vēlmes. Šis dēlis ir pieejams mūžīgajā melnbaltajā dizainā, kas izstaro gan stilu, gan izsmalcinātību. Unisex dizains nodrošina, ka šis dēlis ir ideāli piemērots gan vīriešiem, gan sievietēm. Nepalaidiet garām savu iespēju izbaudīt sniega dēļa aizraujošo pieredzi - iegādājieties YES. 420 PH sniega dēli jau šodien un atklājiet aizraujošu pasauli uz nogāzes!

Specifikācijas

Snovborda Flex:
8
Core Tech:
Weightless Core
Bāze:
Sintered
Papildu funkcijas:
Bi-Radial sidecut
Montāžas sistēma:
Standard (4x4), 2x4
Formas:
Directional
Prasmju līmenis:
Advanced
Izjādes stils:
Freeride
Platums:
Standard
Profils:
Rocker, Flat
Stiprinājums:
Not included
Dzimums:
Unisex
Parādīt visu

SkatePro