×
Menu

Bent 100 Freeride Skis

Jauns
1 gabaliem
Daudzums
1 gabaliem
2 gabaliem
Limited quantity available
Daudzums
1 gabaliem
2 gabaliem
3 gabaliem
4 gabaliem
5 gabaliem
6 gabaliem
Limited quantity available
Daudzums
1 gabaliem
2 gabaliem
3 gabaliem
4 gabaliem
5 gabaliem
6 gabaliem
Limited quantity available
Daudzums
1 gabaliem
2 gabaliem
3 gabaliem
4 gabaliem
Limited quantity available
Pievienot grozam
  Saglabāt vēlākam
Receive an email when this product is back in stock
Bezmaksas piegāde ar šo preci
Piegāde 5-6 darba dienas
365 dienu atgriešanas

Apraksts

Meklējat ideālas slēpes, ar kurām brīvā nobrauciena piedzīvojumus pacelt jaunā līmenī? Iepazīstieties ar Atomic Bent 100 Freeride slēpēm - daudzpusīgām un augstas veiktspējas slēpēm, kas paredzētas jebkura apvidus pārvarēšanai.

Pateicoties 100 mm platajam viduklim, šīs slēpes nodrošina perfektu līdzsvaru starp plūdumu un noturību uz malām, padarot tās ideāli piemērotas kalnu slēpošanai un freerida piedzīvojumiem. Neatkarīgi no tā, vai braucat dziļā putenī, pārvarat sarežģītus stāvus vai braucat ar slēpēm Bent 100s, jūs varēsiet ar tām izbraukt.

Atomic HRZN Tech nodrošina izcilu galu un pakaļgalu pacelšanu, lai bez piepūles tiktu galā ar jebkuru sniega segumu, savukārt Dura Cap Sidewall konstrukcija nodrošina lielāku jaudu un kontroli. Slēpēm ir arī elastīgs koka kodols, kas apvieno jaudu, stabilitāti un dzīvīgumu, nodrošinot vienmērīgu un uzmundrinošu braukšanu.

Atomic Bent 100 Freeride slēpes ir lieliski piemērotas visu līmeņu slēpotājiem, sākot no iesācējiem un vidēja līmeņa slēpotājiem, kas vēlas pacelt savas prasmes jaunā līmenī, līdz pieredzējušiem pieredzējušiem slēpotājiem, kuri meklē daudzpusīgas slēpes saviem brīvā nobrauciena piedzīvojumiem, un piedāvā nepārspējamu pieredzi slēpošanas trasēs.

Paaugstiniet savu sniegumu līdz jauniem augstumiem ar Atomic Bent 100 Freeride slēpēm un padariet katru dienu kalnā par neaizmirstamu piedzīvojumu!

Atcerieties, ka šo slēpju pareizai montāžai ir nepieciešami Atomic stiprinājumi. Iegādājieties Bent 100 slēpju komplektu un gatavojieties pārsteidzošai sezonai uz kalna!

Specifikācijas

Year model:
24/25
Platums:
127/100/118 mm
Vidukļa platums:
100mm
Labākais lietojums:
All Mountain, Freeride
Prasmju līmenis:
Beginner, Intermediate, Advanced
Serdes materiāls:
Wood
Profils:
Tip and Tail Rocker
Stiprinājums:
Not included
Papildu funkcijas:
HRZN Tech, Dura Cap Sidewall
Dzimums:
Man, Woman, Unisex
Parādīt visu

SkatePro