×
Menu

Kore 105 Freeride Skis

Pasteidzieties! Noliktavā ir tikai 2
1 pair
Daudzums
1 pair
2 pairs
Limited quantity available
Daudzums
1 pair
2 pairs
Limited quantity available
Daudzums
1 pair
2 pairs
Limited quantity available
Daudzums
1 pair
2 pairs
Limited quantity available
Daudzums
1 pair
2 pairs
Limited quantity available
Pievienot grozam
  Saglabāt vēlākam
Bezmaksas piegāde ar šo preci
Piegāde 5-6 darba dienas
365 dienu atgriešanas

Apraksts

Sagatavojieties uz uzmundrinošai pieredzei, kāda vēl nav piedzīvota ar Head Kore 105 Freeride slēpēm. Šīs slēpes, kas paredzētas vidēji pieredzējušiem un pieredzējušiem slēpotājiem, ir piedzīvojumu un brīvības iemiesojums trasē. Slēpes Kore 105, kas veidotas no oglekļa, grafēna un Karuba koksnes, nodrošina izcilu atsaucību, izturību un stabilitāti, ļaujot jums ar nepārspējamu pārliecību izbraukt dziļu sniegu.

Slēpes ir 99 mm platas viduklī un to izmēri ir 127/99/118 mm, tāpēc tās nodrošina lielisku peldspēju dziļā, putekļainā sniegā, nodrošinot jums priekšrocības visgrūtākajos kalnu apstākļos. Kore 105 demonstrē Tip un Tail Rocker profilu, kas garantē zibenīgu pagrieziena uzsākšanu un vieglu manevrētspēju, sniedzot jums priekšrocības, braucot pa šaurām teknēm un stāvām nogāzēm.

Ar 13,8 m rādiusu šīs slēpes piedāvā harmonisku stabilitātes un veiklības apvienojumu, ļaujot jums viegli iekarot dažādus apvidus. Varat paļauties uz to, ka Kore 105 viegli pāries no gariem, izvērstiem lokiem uz īsiem, kontrolētiem pagriezieniem, vienmēr saglabājot pilnīgu kontroli.

Head Kore 105 Freeride slēpes ir lielisks sabiedrotais tiem, kas izbauda svaiga sniega neskarto mežonīgo teritoriju iepazīšanas prieku. Uzsieniet stiprinājumus, piesprādzējiet šos sliktos puisīšus un ļaujiet savam piedzīvojumu garam vadīt ceļu. Lūdzu, ņemiet vērā, ka šīm slēpēm nav pievienotas saites, kas ļauj jums brīvi izvēlēties jūsu braukšanas stilam piemērotāko komplektu.

Specifikācijas

Year model:
24/25
Platums:
127/99/118 mm
Vidukļa platums:
99mm
Labākais lietojums:
Freeride
Prasmju līmenis:
Intermediate, Advanced
Radius:
13.8m
Serdes materiāls:
Carbon, Graphene, Karuba wood
Profils:
Tip and Tail Rocker
Stiprinājums:
Not included
Bremžu sviras platums:
100mm
Dzimums:
Man, Woman, Unisex
Parādīt visu

SkatePro