×
Menu

Maverick 115 CTI Freeride Skis

1 gabaliem
Daudzums
1 gabaliem
2 gabaliem
Limited quantity available
Daudzums
1 gabaliem
2 gabaliem
Limited quantity available
Daudzums
1 gabaliem
2 gabaliem
Limited quantity available
Pievienot grozam
  Saglabāt vēlākam
Receive an email when this product is back in stock
Bezmaksas piegāde ar šo preci
Piegāde 5-6 darba dienas
365 dienu atgriešanas

Apraksts

Izstrādāts episkiem piedzīvojumiem ārpus trases un maksimālai veiktspējai!

Iepazīstinām ar Atomic Maverick 115 CTI Freeride slēpēm, kas ir jūsu vārti uz neparastu braukšanas pieredzi brīvā dabā jebkurā apvidū. Pateicoties lielajam 115 mm vidukļa platumam, šīs slēpes nodrošina nepārspējamu peldamību un stabilitāti visdziļākajā putenī. Ar nepārspējamu pārliecību un daudzpusību pārvarēsiet visus izaicinājumus, sākot ar perfekti sagatavotām nogāzēm un beidzot ar slēpēm, kas atrodas aiz sniega masīviem.

Atomic Maverick 115 CTI Freeride slēpes nevainojami apvieno jaudu, precizitāti un kontroli. Slēpes ir veidotas ar Power Woodcore koka kodolu, kas nodrošina izcilu reakciju un dinamisku izliekumu, lai braukšana būtu aizraujoša. Slēpju Tip un Tail Rocker profils apvienojumā ar Directional Twin dizainu veicina vieglu pagrieziena uzsākšanu un rotaļīgu manevrētspēju. Pateicoties Dura Cap Sidewall konstrukcijai, izbaudiet nepārspējamu malu noturību un stabilitāti pat stāvākajos slīpumos.

Atomic HRZN Tech paaugstina freerida veiktspēju līdz jauniem augstumiem. Šī inovatīvā tehnoloģija ietver sānu sienas, kas iziet cauri slēpju galam visā garumā, nodrošinot nepārspējamu triecienu absorbciju un maksimālu virsmas laukumu. Izbaudiet samazinātu galu deformāciju un uzlabotu stabilitāti kā vēl nekad agrāk, pat sarežģītos sniega apstākļos.

Atklājiet savu brīvā nobrauciena piedzīvojumu potenciālu ar Atomic Maverick 115 CTI Freeride slēpēm. Izpaudiet savu aizraušanos ar pūderi un apgūstiet kalnus ar šīm izcilajām slēpēm, kas izstrādātas, lai nodrošinātu aizraujošu braukšanu katrā nobraucienā. Atomic slēpes - jūsu vārti uz neparastiem piedzīvojumiem slēpošanas trasēs.

Specifikācijas

Year model:
24/25
Platums:
140/115/130 mm
Vidukļa platums:
115mm
Labākais lietojums:
All Mountain, Freeride
Prasmju līmenis:
Intermediate, Advanced
Radius:
18m
Serdes materiāls:
Power Woodcore
Profils:
Tip and Tail Rocker, Directional Twin
Stiprinājums:
Not included
Papildu funkcijas:
HRZN Tech, Dura Cap Sidewall
Dzimums:
Man
Parādīt visu

SkatePro