×
Menu

Solis Freeride Skis

Pasteidzieties! Noliktavā ir tikai 2
1 pair
Daudzums
1 pair
2 pairs
Limited quantity available
Pievienot grozam
  Saglabāt vēlākam
Bezmaksas piegāde ar šo preci
Piegāde 5-6 darba dienas
365 dienu atgriešanas

Apraksts

Black Crows Solis Freeride slēpes ir lieliska izvēle pieredzējušiem slēpotājiem, kuri meklē augstas veiktspējas slēpes, kas ļaus viņiem sasniegt nākamo līmeni. Ar 100 mm vidukļa platumu šīs slēpes ir ideāli piemērotas braukšanai brīvā dabā pa putru, sniega segumu un visu starp tām. Oglekļa un stikla šķiedras kodols nodrošina izcilu vērpes stingrību, savukārt papeles un paulovnijas koka kodols nodrošina vienmērīgu un mitru braukšanu.

Solis slēpēm ir camber profils, kas nodrošina lielisku malu noturību uz cietā sniega. 25 m rādiuss nodrošina ātrus un vieglus pagriezienus, tāpēc šīs slēpes ir ideāli piemērotas, lai izlauztos cauri šauriem kokiem vai pārvarētu nelīdzenu apvidu. Black Crows Solis Freeride slēpēm ir arī galu roķeris, kas palīdz samazināt galu novirzes putrā un mainīgos sniega apstākļos.

Neatkarīgi no tā, vai esat pieredzējis freerida profesionālis vai vienkārši vēlaties pacelt slēpošanu jaunā līmenī, Black Crows Solis Freeride slēpes ir ideāla izvēle tieši jums. Šīs slēpes piedāvā perfektu veiktspējas, daudzpusības un jautrības līdzsvaru, un tās noteikti pacels jūsu slēpošanu jaunā līmenī.

Lūdzu, ņemiet vērā: šīm slēpēm nav pievienoti stiprinājumi.

Specifikācijas

Year model:
24/25
Platums:
126/100/108 mm
Vidukļa platums:
100mm
Labākais lietojums:
Freeride
Prasmju līmenis:
Advanced
Radius:
25m
Svars uz pāru:
3600g
Serdes materiāls:
Carbon, Fiberglass, Poplar, Paulownia
Profils:
Camber
Stiprinājums:
Not included
Dzimums:
Unisex
Parādīt visu

SkatePro