×
Menu

Atris Freeride Skis

Pasteidzieties! Noliktavā ir tikai 1
1 pair
Daudzums
1 pair
2 pairs
3 pairs
Limited quantity available
Daudzums
1 pair
Limited quantity available
Pievienot grozam
  Saglabāt vēlākam
Bezmaksas piegāde ar šo preci
Piegāde 5-6 darba dienas
365 dienu atgriešanas

Apraksts

Iekarojiet slēpošanas trases ar Black Crows Atris Freeride slēpēm, kas ir lielisks palīgs jūsu piedzīvojumiem ārpus trases!

Izbaudiet nepārspējamu brīvību un kontroli, braucot cauri putenim un pārvarot sarežģītus apvidus. Slēpes Atris ar 105 mm vidukļa platumu nodrošina izcilu peldamību un stabilitāti, ļaujot jums bez piepūles plūst pa dziļu sniegu un saglabāt ātrumu braucamajās trasēs.

Izgatavotas no stikla šķiedras un papeles, šīs slēpes piedāvā unikālu izturības, elastības un izturības kombināciju. To izliekuma profils nodrošina lielisku slēpju malu saķeri un kontroli, sniedzot pārliecību, ka varēsiet pārvarēt stāvas nogāzes un mainīgus sniega apstākļus.

Slēpes Atris ir izstrādātas, domājot par pieredzējušiem slēpotājiem, un tās prasa augstu tehnisko iemaņu un fiziskās sagatavotības līmeni. Tās nav domātas vājprātīgajiem, taču pieredzējušajiem braucējiem tās sniegs aizraujošu un neaizmirstamu pieredzi.

Droši dodieties uz bekcountry, zinot, ka esat aprīkots ar labākajām freerida slēpēm tirgū. Pasūtiet savu Black Crows Atris Freeride slēpju pāri jau šodien un paceliet savu slēpošanu jaunos augstumos!

Lūdzu, ņemiet vērā: šīm slēpēm nav pievienotas saites.

Modeļa specifikācijas

ModelisPlatumsRadiusSvars uz pāru
172cm136/105/122 mm19m3600g
184cm138/105/122 mm20m4050g

Specifikācijas

Year model:
24/25
Vidukļa platums:
105mm
Labākais lietojums:
Freeride
Prasmju līmenis:
Advanced
Serdes materiāls:
Fiberglass, Poplar
Profils:
Camber
Stiprinājums:
Not included
Dzimums:
Unisex
Parādīt visu

SkatePro