×
Menu

60L Duffle Bag Ski Backpack

1 gabaliem
Daudzums
1 gabaliem
2 gabaliem
3 gabaliem
4 gabaliem
5 gabaliem
Limited quantity available
Pievienot grozam
  Saglabāt vēlākam
Receive an email when this product is back in stock
Bezmaksas piegāde ar šo preci
Piegāde 5-6 darba dienas
365 dienu atgriešanas

Apraksts

Iepazīstinām ar Atomic 60L Duffle Bag slēpju mugursomu, kas ir lielisks sabiedrotais ziemas sporta entuziastiem. Šī augstas kvalitātes mugursoma apvieno praktiskumu un stilu, padarot to ideāli piemērotu slēpošanai un dažādiem izpētes braucieniem.

Atomic slēpju soma ar ietilpīgu 60 litru ietilpību piedāvā pietiekami daudz vietas visam jūsu slēpošanas inventāram, sākot ar zābakiem un beidzot ar aizsargbrillēm un papildu slāņiem. Tā ir izgatavota no izturīga 420D auduma, kas nodrošina lielisku jūsu mantu aizsardzību. Neatkarīgi no tā, vai pārvietojaties pa putru vai apledojušām nogāzēm, ūdensnecaurlaidīgā un PVC nesaturošā konstrukcija pasargās jūsu nepieciešamās lietas drošībā un sausumā.

Šī Atomic mugursoma ir izstrādāta, lai nodrošinātu komfortu ilgstošu āra piedzīvojumu laikā, un tai ir regulējamas un labi polsterētas plecu siksnas. Ergonomiskais dizains nodrošina maksimālu atbalstu un vienmērīgi sadala svaru, mazinot nogurumu garu ceļojumu laikā. Viegli pieejamais dizains ļauj ātri paņemt savus piederumus bez jebkādiem sarežģījumiem.

Neatkarīgi no tā, vai esat uz slēpošanas trasēm vai esat devies ziemas izpētes ceļojumā, Atomic 60L Duffle Bag slēpošanas mugursoma ir jūsu uzticams partneris visa nepieciešamā aprīkojuma pārnēsāšanai. Izbaudiet nepārspējamu ērtību un veiktspēju ar šo Atomic mugursomu, zīmolam, kam uzticas ziemas sporta entuziasti visā pasaulē.

Specifikācijas

Svars:
880g
Veids:
Backpack
Height x Width x Depth:
56x40x27 cm
Aktivitāte:
Winter Sports, Exploration
Ārējā apvalka materiāls:
420D Fabric
Skaļums:
60 l
Mugursomas funkcijas:
Adjustable Padded Straps, Waterproof and PVC free, Easy access
Parādīt visu

SkatePro