×
Menu
Db

Roamer Duffel Bag 60L

1 gabaliem
Daudzums
1 gabaliem
2 gabaliem
3 gabaliem
4 gabaliem
5 gabaliem
6 gabaliem
7 gabaliem
8 gabaliem
9 gabaliem
10+
Pievienot grozam
  Saglabāt vēlākam
Bezmaksas piegāde ar šo preci
Piegāde 5-6 darba dienas
365 dienu atgriešanas

Apraksts

Iepazīstinām ar Db Roamer Duffel 60L somu, kas ir lielisks ceļojuma sabiedrotais piedzīvojumu entuziastiem.

Šī daudzpusīgā somiņa ir izgatavota no izturīga poliestera, kas nodrošina, ka tā var izturēt jebkura ceļojuma grūtības. Tā ir ietilpīga 60 litru, tāpēc tajā ir pietiekami daudz vietas visām jūsu ceļojuma nepieciešamajām lietām neatkarīgi no tā, vai esat devies nedēļas nogales izbraucienā vai ilgākā ceļojumā ar mugursomu.

Db Roamer izceļas ar inovatīvu dizainu, kas no tradicionālās somas viegli pārtop par ērtu mugursomu. Šī funkcija ļauj bez piepūles pārslēgties starp nēsāšanas stiliem atkarībā no jūsu vēlmēm vai ceļojuma laikā sastaptā reljefa.

Pārdomātā dizainā somai ir virkne nodalījumu, lai jūsu mantas būtu sakārtotas. Viegli piekļūstiet saviem ceļojuma dokumentiem un sīkumiem priekšējā kabatā ar rāvējslēdzēju, savukārt galvenajā nodalījumā ir pietiekami daudz vietas apģērbam, aprīkojumam un citām nepieciešamajām lietām. Somā ir arī iekšēja tīklveida kabata, kas ir ideāli piemērota delikātu priekšmetu glabāšanai vai elektronikas drošībai.

Izbaudiet nepārspējamu komfortu ceļojumu laikā ar Db Roamer Duffel 60L somu. Tās regulējamās plecu siksnas un polsterētais muguras panelis nodrošina ērtu nēsāšanu pat tad, ja nesat smagu kravu. Neatkarīgi no tā, vai pārvietojaties pa rosīgajām pilsētas ielām vai pētāt nomaļas savvaļas takas, šī soma garantē gan stilu, gan funkcionalitāti.

Nākamā piedzīvojuma laikā nepadariet kompromisu attiecībā uz kvalitāti un daudzpusību. Izvēlieties Db Roamer Duffel 60L somu, kas ir izturības, komforta un ērtības iemiesojums. Dodieties izpētīt ar pārliecību, zinot, ka jums līdzās ir ideāls ceļojuma sabiedrotais.

Specifikācijas

Skaļums:
60 l
Svars:
988g
Veids:
Duffel / backpack combo
Iekšējā odere:
Polyester
Ārējā apvalka materiāls:
Polyester
Parādīt visu

SkatePro