×
Menu

Hawx Magna 95 GW Womens Ski Boots

Pasteidzieties! Noliktavā ir tikai 2
1 pair
Daudzums
1 pair
2 pairs
Limited quantity available
Daudzums
1 pair
2 pairs
Limited quantity available
Pievienot grozam
  Saglabāt vēlākam
Bezmaksas piegāde ar šo preci
Piegāde 5-6 darba dienas
365 dienu atgriešanas

Apraksts

Ar mūsu Atomic Hawx Magna 95 GW sieviešu slēpošanas zābakiem droši un ērti pārvarēsiet jebkuru kalnu apvidu. Šie zābaki ir izstrādāti vidēji sarežģītām slēpotājām, kurām nepieciešama atsaucība un kājas komforts visas dienas garumā, un tie maina spēles noteikumus.

Atomic Hawx Magna 95 GW ir ideāli piemēroti slēpošanas zābaki vidēji pieredzējušām slēpotājām, kas meklē uz sniegumu orientētus visu kalnu slēpošanas zābakus ar brīvāku piegulumu. Atomic Hawx Magna 95 GW platāks 102 mm kājslauķis un vieglāk pielāgojama 95° elastība kopā veido ērtu, vieglu slēpošanas zābaku, kas ir ideāli piemērots progresējošām slēpotājām.

Mūsu slēpju zābaki Hawx Magna 95 GW var lepoties ar iespaidīgu 95 savienojumu, kas nodrošina ideālu līdzsvaru starp kontroli un komfortu. Izjūtiet uzlaboto spēka pārnesi, kas ļauj bez piepūles veikt pagriezienus un nodrošināt izcilu manevrētspēju. Un, pateicoties plašajam 102 mm kaplim, jums nevajadzēs upurēt precizitāti un kontroli komforta dēļ.

Šo zābaku apvalks izgatavots no izturīga un elastīga poliuretāna, kas apvienots ar Prolite konstrukciju stratēģiski izvietotiem stiprinājumiem, tāpēc šie zābaki nodrošina vieglu sajūtu un izcilu izturību. Izbaudiet maksimālu komfortu ar atmiņas putu un poliuretāna oderējumu, kas pielāgojas jūsu pēdu unikālajām kontūrām.

Hawx Magna 95 GW revolucionārā zole un aproces konstrukcija nodrošina papildu komfortu un atbalstu. Aprīkoti ar mūsu slaveno GripWalk zoli, šie zābaki nodrošina ērtu staigāšanu bez piepūles, dodoties uz slēpošanas trasēm. Turklāt tie piedāvā uzlabotu saderību ar dažādām GripWalk stiprinājumu sistēmām, nodrošinot vienmērīgu pāreju no pastaigas uz slēpošanu.

Paaugstiniet savu slēpošanas pieredzi līdz jauniem augstumiem ar Atomic Hawx Magna 95 GW sieviešu slēpošanas zābakiem. To izcilās konstrukcijas elementi, sākot no aproces sistēmas un beidzot ar oderējumu, nodrošina personalizētu un atbalstošu piegulumu, kas pastiprinās jūsu prieku kalnos. Esiet gatavi iekarot jebkuru trasi un izbaudīt aizraujošus slēpošanas piedzīvojumus ar šiem izcilajiem zābakiem.

Specifikācijas

Labākais lietojums:
All Mountain
Year model:
24/25
Flex:
95
Pēdas platums (mm):
102mm
Zābaki platums:
Wide
Prasmju līmenis:
Intermediate
Zābaku veids:
GripWalk Boots (ISO 23223)
Stiprinājumi saderība:
GripWalk Binding
Sāknēšanas apvalks:
Polyurethane, Prolite
Iekšzābaki materiāls:
Memory foam, Polyurethane
Zābakis funkcijas:
Adaptive Fit System Cuff
Parādīt visu

SkatePro