×
Menu

Hawx Prime 95 Boa GW Womens Ski Boots

Pasteidzieties! Noliktavā ir tikai 2
1 pair
Daudzums
1 pair
2 pairs
Limited quantity available
Daudzums
1 pair
2 pairs
Limited quantity available
Daudzums
1 pair
2 pairs
Limited quantity available
Daudzums
1 pair
2 pairs
Limited quantity available
Pievienot grozam
  Saglabāt vēlākam
Bezmaksas piegāde ar šo preci
Piegāde 5-6 darba dienas
365 dienu atgriešanas

Apraksts

Sieviešu slēpošanas zābaki Atomic Hawx Prime 95 Boa GW Womens Ski Boots ir ideāls komforta un veiktspējas apvienojums sievietēm, kuras meklē zābaku, kas neatstāj kompromisus. Izsmalcinātām slēpotājām paredzētā 95° liektība nodrošina pareizo līdzsvaru starp stingrību un izsmalcinātību, lai nodrošinātu dinamisku kontroli uz slēpošanas trases. Izstrādātas ar vidēja tipa zābaku un 100 mm platas pēdas, Hawx Prime 95 ir piemērotas slēpotājām ar vidēja izmēra pēdām.

Pateicoties Atomic raksturīgajai Prolite konstrukcijai, šie slēpošanas zābaki ir neticami viegli, nemazinot jaudu un stabilitāti. Enerģijas mugurkauls nodrošina papildu izturību zābaka aizmugurē, maksimāli palielinot enerģijas pārnesi no slēpotāja uz slēpēm, lai nodrošinātu precīzas kustības un atsaucību. Adaptive Fit System Cuff un AFS Cuff nodrošina optimālu piegulumu un komfortu, viegli pielāgojoties dažādām kāju formām un teļu izmēriem.

Hawx Prime 95 Boa GW ir aprīkotas ar intuitīvu Boa aizdares sistēmu, kas nodrošina ātru, precīzu un pielāgotu piegulēšanu ar vienkāršu slēdža pagriezienu. Šī ērtā aizdares sistēma ļauj veikt regulēšanu uzreiz, pat ar cimdiem, nodrošinot maksimālu komfortu un kontroli visas dienas garumā slēpošanas trasē. To GripWalk zoli nodrošina uzlabotu saķeri un saķeri pastaigu laikā, nodrošinot drošu soli no namiņa līdz pacēlājam un atpakaļ.

Šie zābaki ir saderīgi ar GripWalk stiprinājumiem, nodrošinot nevainojamu integrāciju un veiktspēju. Memory putu oderējums nodrošina personalizētu piegulumu un izcilu komfortu, saglabājot jūsu kājas siltas un atbalstītas visu slēpošanas piedzīvojumu laikā.

Izbaudiet, kā bez piepūles slēpot ar Atomic Hawx Prime 95 Boa GW sieviešu slēpošanas zābakiem, kas izstrādāti, lai nodrošinātu sievietēm maksimālu veiktspējas, precizitātes un komforta līdzsvaru.

Specifikācijas

Labākais lietojums:
All Mountain
Year model:
24/25
Flex:
95
Pēdas platums (mm):
100mm
Zābaki platums:
Regular
Prasmju līmenis:
Intermediate
Zābaku veids:
GripWalk Boots (ISO 23223)
Stiprinājumi saderība:
GripWalk Binding
Sāknēšanas apvalks:
Prolite
Iekšzābaki materiāls:
Memory foam
Zābakis funkcijas:
Energy Backbone, Adaptive Fit System Cuff, AFS Cuff
Parādīt visu

SkatePro