×
Menu

Hawx Prime 115 S Boa Womens Ski Boots

1 pair
Daudzums
1 pair
2 pairs
Limited quantity available
Daudzums
1 pair
2 pairs
Limited quantity available
Daudzums
1 pair
2 pairs
Limited quantity available
Daudzums
1 pair
2 pairs
Limited quantity available
Pievienot grozam
  Saglabāt vēlākam
Receive an email when this product is back in stock
Bezmaksas piegāde ar šo preci
Piegāde 5-6 darba dienas
365 dienu atgriešanas

Apraksts

Slēpošanas zābaki Atomic Hawx Prime 115 S Boa ir paredzēti pieredzējušām slēpotājām, kurām nepieciešama veiktspēja un komforts uz visa veida apvidus. Ar 115 elastības rādītāju šie zābaki nodrošina lielisku atbalstu un kontroli, vienlaikus saglabājot zināmu elastību, lai absorbētu izciļņus un vibrācijas. 100 mm pēdas platums un regulārais zābaku platums nodrošina ērtu, uz sniegumu orientētu piegulēšanu, savukārt Memory Foam oderējums pielāgojas jūsu kājai, nodrošinot maksimālu komfortu. Adaptive Fit System aproce un Power Shift aproce ļauj pielāgot zābaka piegulumu atbilstoši jūsu slēpošanas stilam un vēlmēm.

Hawx Prime 115 S Boa zābaki ir izgatavoti no poliuretāna un Prolite zābaku apvalka, kas nodrošina vieglu un izturīgu konstrukciju, kas maksimāli palielina jaudas pārnesi. GripWalk zole nodrošina optimālu jaudas pārnesi un vieglu staigāšanu, vienlaikus tā ir saderīga ar GripWalk īpašajām stiprinājumiem. Turklāt zābaki ir termiski formējami, lai tos varētu pielāgot pēc individuāla pasūtījuma.

Slēpošanas zābaki Atomic Hawx Prime 115 S Boa, kas apvieno augstas veiktspējas funkcijas un uz komfortu orientētu dizainu, ir lieliska izvēle sievietēm slēpotājām, kuras vēlas pacelt savas prasmes jaunā līmenī. Neatkarīgi no tā, vai braucat pa sagatavotu trasi vai cīnāties ar sarežģītiem apvidiem ārpus trases, šie zābaki nodrošinās atbalstu, kontroli un komfortu, kas nepieciešams, lai sniegtu savus labākos rezultātus.

Specifikācijas

Labākais lietojums:
All Mountain
Year model:
24/25
Flex:
115
Pēdas platums (mm):
100mm
Zābaki platums:
Regular
Prasmju līmenis:
Advanced
Zābaku veids:
GripWalk Boots (ISO 23223)
Stiprinājumi saderība:
GripWalk Binding
Termiski formējams:
Yes
Sāknēšanas apvalks:
Polyurethane, Prolite
Iekšzābaki materiāls:
Memory foam
Zābakis funkcijas:
Adaptive Fit System Cuff, Power Shift, AFS Cuff
Parādīt visu

SkatePro