×
Menu

Hero Elite LT TI + Konect NX 12 Carving Skis

1 pair
Daudzums
1 pair
2 pairs
3 pairs
4 pairs
Limited quantity available
Daudzums
1 pair
2 pairs
3 pairs
4 pairs
Limited quantity available
Daudzums
1 pair
2 pairs
3 pairs
4 pairs
5 pairs
6 pairs
Limited quantity available
Daudzums
1 pair
2 pairs
3 pairs
4 pairs
5 pairs
6 pairs
Limited quantity available
Pievienot grozam
  Saglabāt vēlākam
Receive an email when this product is back in stock
Bezmaksas piegāde ar šo preci
Piegāde 5-6 darba dienas
365 dienu atgriešanas

Apraksts

Ar Rossignol Hero Elite LT TI + Konect NX 12 Carving slēpes Rossignol Hero Elite LT TI + Konect NX 12 viegli un precīzi iekaro jebkuru sagatavotu trasi. Šīs modernā līmeņa slēpes ir paredzētas tiem, kam nepieciešama nepārspējama veiktspēja un kontrole. LT apzīmē "Long Turn", norādot uz to vieglo vadāmību plašos pagriezienos. Slēpes ir izstrādātas, lai nodrošinātu maksimālu veiktspēju trasē, apvienojot jaudu, veiklību un stabilitāti.

Šo slēpju pamatā ir revolucionāra titāna un dižskābarža koka kombinācija, kas nodrošina neticami jaudīgu un vienlaikus vieglu konstrukciju. Šis inovatīvais kodols nodrošina izcilu vibrāciju absorbciju un stabilitāti, nodrošinot vienmērīgu braukšanu pat sarežģītā apvidū. Modernā taisnstūra sānu malu konstrukcija vēl vairāk uzlabo jaudas pārnesi, nodrošinot nepieciešamo atsaucību, lai precīzi ripinātu pa nogāzēm. Šīs slēpes ir aprīkotas ar LCT (Line Control Technology) - inovatīvu tehnoloģiju, kas novērš pretgriešanos un nodrošina maksimālu stabilitāti un malu saķeri. Neatkarīgi no tā, vai braucat pa velēnu vai pārvarat tehniskākus posmus, Rossignol Hero Elite LT TI slēpes uzlabos jūsu slēpošanas pieredzi un vairos prieku no slēpošanas trasē.

Lai papildinātu šo izcilo komplektu, Rossignol Hero Elite LT TI ir aprīkotas ar Konect NX 12 GripWalk stiprinājumiem. Šīs saites nodrošina drošu un regulējamu savienojumu ar slēpēm, kas ir piemērotas visdažādākajiem slēpotājiem, sākot no vidēja un beidzot ar pieredzējušiem. Ar DIN iestatījumiem no 3,5 līdz 12,0 šīs saites ir daudzpusīgas, un tās var pielāgot jūsu īpašajām vajadzībām. Šīs saites ir saderīgas gan ar Alpine Adult Boots (ISO 5355) un Alpine Junior Boots (ISO 5355), gan arī ar GripWalk Boots (ISO 23223) un GripWalk Toe Pin Boots (ISO 23223). Šī saderība sniedz jums iespēju brīvi izvēlēties zābakus, kas vislabāk atbilst jūsu kājām un slēpošanas stilam.

Izbaudiet tīru slēpošanas svētlaimi ar Rossignol Hero Elite LT TI + Konect NX 12 Carving slēpes. Sagatavojieties atstāt savu nospiedumu uz nogāzēm un paceliet savu slēpošanu līdz jauniem, uzmundrinošiem augstumiem.

Specifikācijas

Year model:
24/25
Platums:
121/71/101 mm
Vidukļa platums:
71mm
Labākais lietojums:
Piste, Racing
Prasmju līmenis:
Intermediate, Advanced
Serdes materiāls:
Titanal, Beech
Profils:
Tip Rocker
Stiprinājums:
Included
Stiprinājumu veids:
GripWalk Binding
Zābaku saderība:
Alpine Adult Boots (ISO 5355), Alpine Junior Boots (ISO 5355), GripWalk Boots (ISO 23223), GripWalk Junior Boots (ISO 23223), GripWalk Toe Pin Boots (ISO 23223)
DIN iestatījums:
3.5-12.0
Papildu funkcijas:
LCT (Line Control Technology), Rectangular Sidewall
Dzimums:
Man, Woman, Unisex
Parādīt visu

SkatePro