×
Menu

Hero Elite ST TI K + NX 12 Carving Skis

1 pair
Daudzums
1 pair
2 pairs
3 pairs
4 pairs
Limited quantity available
Daudzums
1 pair
2 pairs
3 pairs
4 pairs
Limited quantity available
Daudzums
1 pair
2 pairs
3 pairs
4 pairs
5 pairs
6 pairs
7 pairs
8 pairs
Limited quantity available
Daudzums
1 pair
2 pairs
3 pairs
4 pairs
5 pairs
6 pairs
7 pairs
8 pairs
Limited quantity available
Pievienot grozam
  Saglabāt vēlākam
Receive an email when this product is back in stock
Bezmaksas piegāde ar šo preci
Piegāde 5-6 darba dienas
365 dienu atgriešanas

Apraksts

Rossignol Hero Elite ST TI K + NX 12 Carving slēpes piedāvā nepārspējamu veiktspēju vidēji un pieredzējušiem slēpotājiem, kuri vēlas izcelties trasē. Šīs slēpes, kas izstrādātas ar precizitāti un inovācijām, nodrošina uzmundrinošu slēpošanas pieredzi katrā pagriezienā.

Hero Elite ST TI K + NX 12 Carving Slēpes ir izstrādātas ar gludu un izturīgu profilu, un tām ir vairāku koku kodols, kas pastiprināts ar titāna un dižskābarža materiālu, nodrošinot izcilu jaudu, stabilitāti un malu kontroli. Slēpju galu roķera profils nodrošina vieglu pagrieziena uzsākšanu un vienmērīgu pagrieziena pāreju, padarot tās ideāli piemērotas dažādu sniega apstākļu pārvarēšanai.

Integrētā LCT (Line Control Technology) tehnoloģija nodrošina optimizētu stabilitāti un kontroli, ļaujot slēpotājiem droši uzbrukt nogāzēm un saglabāt precizitāti līnijās. Šī tehnoloģija absorbē vibrācijas, nodrošinot vienmērīgu un plūstošu braukšanu pat lielā ātrumā. Slēpēm ir arī taisnstūrveida sānu konstrukcija, kas nodrošina labāku jaudas pārnesi un labāku slēpju malu saķeri.

Slēpes ir aprīkotas ar NX 12 stiprinājumiem, un tās ir gatavas tūlītējai lietošanai. DIN iestatījumu diapazons ir 3,5-12,0, tāpēc stiprinājumi ir regulējami, lai atbilstu dažādiem slēpotāju svariem un veiktspējas līmeņiem. Šī elastība nodrošina individuālu pielāgošanu un optimālu drošību.

Neatkarīgi no tā, vai esat vidēji pieredzējis slēpotājs, kas vēlas uzlabot savas prasmes, vai arī pieredzējis slēpotājs, kas meklē uzmundrinošu sniegumu, Rossignol Hero Elite ST TI K + NX 12 Carving slēpes ir jūsu ideālais sabiedrotais neaizmirstamam slēpošanas piedzīvojumam. Ar šīm augstākās klases slēpēm izbaudiet precīza karvinga, izcilas jaudas un nevainojamas kontroles sajūtu katrā trasē.

Specifikācijas

Year model:
24/25
Platums:
123/68/104 mm
Vidukļa platums:
68mm
Labākais lietojums:
Piste, Racing
Prasmju līmenis:
Intermediate, Advanced
Serdes materiāls:
Wood, Titanal, Beech
Profils:
Tip Rocker
Stiprinājums:
Included
DIN iestatījums:
3.5-12.0
Papildu funkcijas:
LCT (Line Control Technology), Rectangular Sidewall
Dzimums:
Man, Woman, Unisex
Parādīt visu

SkatePro