×
Menu

Cloud C12 Revoshock C + M 10 GW All Mountain Skis

1 gabaliem
Daudzums
1 gabaliem
2 gabaliem
Limited quantity available
Daudzums
1 gabaliem
2 gabaliem
3 gabaliem
4 gabaliem
5 gabaliem
6 gabaliem
Limited quantity available
Daudzums
1 gabaliem
2 gabaliem
3 gabaliem
4 gabaliem
5 gabaliem
6 gabaliem
Limited quantity available
Daudzums
1 gabaliem
2 gabaliem
Limited quantity available
Pievienot grozam
  Saglabāt vēlākam
Receive an email when this product is back in stock
Bezmaksas piegāde ar šo preci
Piegāde 5-6 darba dienas
365 dienu atgriešanas

Apraksts

Sieviešu slēpes Atomic Cloud C12 Revoshock C + M 10 GW sievietēm piedāvā vienmērīgu un veiklu braukšanu vidēji pieredzējušām un pieredzējušām slēpotājām, kuras mīl izpētīt visu kalnu. To daudzpusība un vieglā vadāmība padara tās par lielisku pavadoni slēpotājām, kuras vēlas attīstīt savas prasmes un izbaudīt katru mirkli uz kalna.

Slēpju vidukļa platums ir 70 mm, tāpēc šīs slēpes ir lieliski piemērotas perfekti kontrolētu pagriezienu veikšanai uz labiekārtotām trasēm. Tajā pašā laikā tās joprojām ir saudzīgas uz nelīdzenām reljefa virsmām un nodrošina pietiekamu peldamību, lai, kad svaigs putenis vilina, varētu doties ārpus trases. Dzīvā konstrukcija un cambera profils nodrošina izcilu saķeri ar malu un spēcīgu atsitienu, kas nodrošina aizraujošu slēpošanas pieredzi.

Šajās Atomic slēpēs izmantotā Revoshock tehnoloģija efektīvi absorbē vibrācijas, nodrošinot vienmērīgu braukšanu pat nelīdzenās trasēs, samazinot slēpotāja nogurumu un ļaujot jums koncentrēties uz savu tehniku. Dura Cap sānu siena nodrošina papildu stabilitāti un enerģijas pārnesi, savukārt galu aizsargs uzlabo izturību, padarot Cloud C12 slēpes par uzticamu izvēli, kas kalpos daudzas sezonas.

Komplektā iekļautās M 10 GW slēpju saites ar DIN iestatījumu diapazonu no 3,0 līdz 10,0 nodrošina drošu un precīzu spēka pārnesi, un papildu ērtībai tās ir saderīgas ar GripWalk zābakiem. Atomic Cloud C12 Revoshock C + M 10 GW slēpes piedāvā perfektu līdzsvaru starp veiktspēju, daudzpusību un lietošanas ērtumu, padarot tās par lielisku izvēli vidēja un augsta līmeņa slēpotājām, kas vēlas pacelt kalnu slēpošanas pieredzi jaunā līmenī.

Ar šīm slēpēm varat droši pārvarēt jebkuru apvidu, veikt precīzus pagriezienus, plūst pa putru un viegli attīstīt savas prasmes. Atomic Cloud C12 Revoshock C + M 10 GW slēpes ir jūsu vārti uz neaizmirstamu ziemas piedzīvojumu pasauli.

Specifikācijas

Year model:
24/25
Platums:
110/70/99 mm
Vidukļa platums:
70mm
Labākais lietojums:
All Mountain, Piste
Prasmju līmenis:
Intermediate, Advanced
Serdes materiāls:
Atomic Wood Core
Profils:
Camber
Stiprinājums:
Included
Stiprinājumu veids:
GripWalk Binding
Zābaku saderība:
GripWalk Boots (ISO 23223), GripWalk Junior Boots (ISO 23223), GripWalk Toe Pin Boots (ISO 23223)
DIN iestatījums:
3.0-10.0
Papildu funkcijas:
Dura Cap Sidewall, Revoshock, Tip Protector
Dzimums:
Woman
Parādīt visu

SkatePro