×
Menu

Rallybird 92 Womens Freeride Skis

Pasteidzieties! Noliktavā ir tikai 2
1 pair
Daudzums
1 pair
2 pairs
3 pairs
4 pairs
Limited quantity available
Daudzums
1 pair
2 pairs
Limited quantity available
Daudzums
1 pair
2 pairs
3 pairs
4 pairs
Limited quantity available
Pievienot grozam
  Saglabāt vēlākam
Bezmaksas piegāde ar šo preci
Piegāde 5-6 darba dienas
365 dienu atgriešanas

Apraksts

Rossignol Rallybird 92 slēpes ir piemērota izvēle vidēji un pieredzējušām slēpotājām, kas vēlas uzveikt jebkuru kalna izaicinājumu. Šīs slēpes ir veidotas ar daudzpusīgu universālo kalnu dizainu un freerida iespējām, tāpēc tās būs izcilas jebkuros apstākļos. Pateicoties koka, stikla šķiedras un paulovnijas serdes materiālu kombinācijai, Rallybirds nodrošina jaudu un stabilitāti, vienlaikus saglabājot nelielu svaru, lai nodrošinātu vieglu manevrētspēju.

91 mm vidukļa platums un Tip and Tail Rocker profils nodrošina, ka šīs slēpes nevainojami darbosies, sākot no labiekārtotām takām līdz pat svaigam putenim. Taisnstūrveida sānu malu konstrukcija nodrošina optimālu malu noturību un kontroli, savukārt inovatīvā Assist Flex konstrukcija piedāvā perfektu izliekumu, kas nodrošina vieglus pagriezienus un pārliecinošu slēpošanu.

Rossignol izstrādāja šīs slēpes, iekļaujot papildu funkcijas, kas uzlabos jūsu slēpošanas pieredzi, tostarp taisnstūra formas sānu sienas, kas nodrošina izcilu malu saķeri un kontroli, kā arī smailes galu un aizmuguri Rocker, kas atvieglo pagrieziena uzsākšanu un nodrošina peldamību dziļā sniegā. Pārvariet visu kalnu pārliecinoši un izbaudiet braukšanas prieku ar Rossignol Rallybird 92 sieviešu freerida slēpēm.

Specifikācijas

Year model:
24/25
Platums:
122/91/112 mm
Vidukļa platums:
91mm
Labākais lietojums:
All Mountain, Freeride
Prasmju līmenis:
Intermediate, Advanced
Serdes materiāls:
Wood, Fiberglass, Paulownia
Profils:
Tip and Tail Rocker
Stiprinājums:
Not included
Papildu funkcijas:
Assist Flex, Rectangular Sidewall
Dzimums:
Woman
Parādīt visu

SkatePro