×
Menu

Sender Soul 102 Freeride Skis

Pasteidzieties! Noliktavā ir tikai 1
1 pair
Daudzums
1 pair
Limited quantity available
Daudzums
1 pair
2 pairs
3 pairs
Limited quantity available
Daudzums
1 pair
2 pairs
Limited quantity available
Daudzums
1 pair
2 pairs
Limited quantity available
Pievienot grozam
  Saglabāt vēlākam
Bezmaksas piegāde ar šo preci
Piegāde 5-6 darba dienas
365 dienu atgriešanas

Apraksts

Esiet gatavi iekarot jebkuru apvidu ar Rossignol Sender Soul 102 Freeride slēpēm, kas ir lielisks ekipējums slēpošanai visos kalnos un brīvajā distancē.

Šīs precīzi izstrādātās slēpes ir universālas, 102 mm platas, nodrošinot perfektu līdzsvaru gan labiekārtotām trasēm, gan piedzīvojumiem pūrā. Neatkarīgi no tā, vai esat vidēji vai pieredzējis slēpotājs, Sender Soul 102 uzlabos jūsu slēpošanas pieredzi.

Izbaudiet nepārspējamu stabilitāti un gludumu, pateicoties slēpju taisnstūrveida sānu sienas konstrukcijai, kas nodrošina optimālu enerģijas pārnesi un malu kontroli. Atklājiet visu savu potenciālu un droši pārvariet jebkuru apvidu.

Šo slēpju pamatā ir spēcīgs, bet viegls papeles koka kodols, kas nodrošina izcilu izturību un izturību. Izjūtiet vienmērīgu un atsaucīgu sniegumu, kā jūs ripojat lejup pa kalnu.

Sender Soul 102 Freeride slēpes ir izstrādātas ar tādām modernām funkcijām kā Titanal Beam, kas piešķir slēpošanai papildu jaudu un stingrību. Slēpju gals un aizmugure Rocker profilā nodrošina vieglu peldamību dziļā sniegā, vienlaikus saglabājot lielisku kontroli uz cietas segas.

Siksnas nav iekļautas komplektācijā, ļaujot jums pielāgot savu komplektu atbilstoši personīgajām vēlmēm un slēpošanas stilam. Šīs vienvietīgās slēpes ir lieliski piemērotas gan vīriešiem, gan sievietēm, kas vēlas izbaudīt brīvā braukšanas prieku un brīvību.

Nepalaidiet garām iespēju iegūt savā īpašumā Rossignol Sender Soul 102 Freeride slēpes, kas ir jūsu biļete uz neaizmirstamiem piedzīvojumiem un neierobežotām slēpošanas iespējām.

Specifikācijas

Year model:
24/25
Platums:
135/102/125 mm
Vidukļa platums:
102mm
Labākais lietojums:
All Mountain, Freeride
Prasmju līmenis:
Intermediate, Advanced
Serdes materiāls:
Wood, Poplar
Profils:
Tip and Tail Rocker
Stiprinājums:
Not included
Papildu funkcijas:
Titanal Beam, Rectangular Sidewall
Dzimums:
Man, Unisex
Parādīt visu

SkatePro