×
Menu

Sender Free 110 Freeride Skis

Pasteidzieties! Noliktavā ir tikai 2
1 pair
Daudzums
1 pair
2 pairs
Limited quantity available
Pievienot grozam
  Saglabāt vēlākam
Bezmaksas piegāde ar šo preci
Piegāde 5-6 darba dienas
365 dienu atgriešanas

Apraksts

Atklājiet visu savu potenciālu slēpošanas trasē ar Rossignol Sender Free 110 Freeride slēpēm! Šīs daudzpusīgās slēpes, kas paredzētas vidēji pieredzējušiem un pieredzējušiem slēpotājiem, ir lieliski piemērotas gan all-mountain, gan freerida apvidos.

Slēpes Sender Free 110 ir dāsni platas - 110 mm -, tāpēc tās nodrošina izcilu peldspēju dziļā sniegā un nepārspējamu stabilitāti, lai varētu izbraukt mainīgos apstākļos. Topola koka serdeņa konstrukcija, kas pastiprināta ar Titanal Beam un Carbon Alloy Matrix, nodrošina optimālu jaudas pārnesi un malu saķeri, sniedzot jums pārliecību, ka varēsiet aktīvi mesties un izpētīt jaunas līnijas.

Slēpēm ir moderns profils ar roķeri uz galotnes un astes, kas ļauj bez piepūles griezties un manevrēt šaurās vietās, padarot tās par lielisku izvēli tehniskajai brīvslidošanai. Neatkarīgi no tā, vai braucat pa svaigu sniega segu vai šķērsojat šķembas un izcirtumus, Sender Free 110 nodrošina vienmērīgu un atsaucīgu braukšanu.

Rossignol taisnstūrveida sānu sienu konstrukcija nodrošina lielāku izturību un noturību uz malām, nodrošinot ilgstošu veiktspēju. Sender Free 110 Freeride slēpes ir aprīkotas ar viendzimuma dizainu, kas piemērots gan vīriešiem, gan sievietēm, padarot tās par universālu izvēli visu dzimumu slēpotājiem. Siksnas nav iekļautas komplektācijā, kas ļauj jums pielāgot savu komplektu atbilstoši savām vēlmēm.

Uzlabojiet savu freerida pieredzi ar Rossignol Sender Free 110 Freeride slēpēm. Izjūtiet sajūsmu, iekarojot jebkuru apvidu, sākot no sakoptām nogāzēm un beidzot ar neizbraucamām slēptuvēm. Esiet gatavi pārkāpt savas robežas un no jauna noteikt slēpošanas piedzīvojumu robežas!

Specifikācijas

Year model:
24/25
Platums:
140/110/133 mm
Vidukļa platums:
110mm
Labākais lietojums:
All Mountain, Freeride
Prasmju līmenis:
Intermediate, Advanced
Serdes materiāls:
Wood, Poplar
Profils:
Tip and Tail Rocker
Stiprinājums:
Not included
Papildu funkcijas:
Titanal Beam, Carbon Alloy Matrix, Rectangular Sidewall
Dzimums:
Man, Woman, Unisex
Parādīt visu

SkatePro