×
Menu

Sender Soul 92 Freeride Skis

Pasteidzieties! Noliktavā ir tikai 2
1 pair
Daudzums
1 pair
2 pairs
Limited quantity available
Daudzums
1 pair
2 pairs
3 pairs
4 pairs
Limited quantity available
Daudzums
1 pair
2 pairs
3 pairs
4 pairs
Limited quantity available
Daudzums
1 pair
2 pairs
Limited quantity available
Pievienot grozam
  Saglabāt vēlākam
Bezmaksas piegāde ar šo preci
Piegāde 5-6 darba dienas
365 dienu atgriešanas

Apraksts

Vai meklējat ideālo slēpju pāri, ar kurām pacelt savu freerida pieredzi jaunā līmenī? Iepazīstinām ar Rossignol Sender Soul 92 Freeride slēpēm, kas ir vislabākā veiktspējas, daudzpusības un stila kombinācija!

Sender Soul 92 slēpju vidukļa platums ir 92 mm, un tās nodrošina nepārspējamu līdzsvaru starp plūdumu un veiklību, bez pūlēm tiekot galā gan ar pūkainākajām bekskunitrijas līnijām, gan ar nelīdzenajiem, mainīgajiem sniega apstākļiem. Izcila stabilitāte ļauj pārliecinoši pārvarēt nelīdzenu apvidu, precīzi griezt pagriezienus un saglabāt kontroli pat pie liela ātruma.

Šīs slēpes ir izgatavotas no koka, stikla šķiedras un paulovnijas maisījuma, tāpēc tās ir vieglas, bet jaudīgas. Taisnstūra formas sānu konstrukcija nodrošina optimālu enerģijas pārnesi, nodrošinot precīzu malu kontroli un ātru reakciju uz katru kustību. Tip un Tail Rocker profils bez piepūles uzsāk pagriezienus un uzlabo peldamību dziļā sniegā, nezaudējot precizitāti uz cietas segas.

Rossignol Sender Soul 92 slēpes ir ideāli piemērotas vidēji un pieredzējušiem slēpotājiem, kuri vēlas izbaudīt brīvā nobrauciena pieredzi, un tās ir izstrādātas, lai paceltu jūsu slēpošanu jaunā līmenī. Neatkarīgi no tā, vai jūs pētāt neaizsalušus putras krājumus vai cīnāties ar sarežģītiem apvidiem, šīs daudzpusīgās slēpes ļaus jums pārvarēt robežas un pilnībā izbaudīt freerida slēpošanas priekus.

Specifikācijas

Year model:
24/25
Platums:
122/92/112 mm
Vidukļa platums:
92mm
Labākais lietojums:
Freeride
Prasmju līmenis:
Intermediate
Serdes materiāls:
Wood, Fiberglass, Paulownia
Profils:
Tip and Tail Rocker
Stiprinājums:
Not included
Papildu funkcijas:
Rectangular Sidewall
Dzimums:
Man, Woman, Unisex
Parādīt visu

SkatePro