×
Menu

Experience 78 CA + XP 10 GW Womens All Mountain Skis

1 gabaliem
Daudzums
1 gabaliem
2 gabaliem
Limited quantity available
Daudzums
1 gabaliem
2 gabaliem
3 gabaliem
4 gabaliem
Limited quantity available
Daudzums
1 gabaliem
2 gabaliem
3 gabaliem
4 gabaliem
Limited quantity available
Daudzums
1 gabaliem
2 gabaliem
3 gabaliem
4 gabaliem
Limited quantity available
Pievienot grozam
  Saglabāt vēlākam
Receive an email when this product is back in stock
Bezmaksas piegāde ar šo preci
Piegāde 5-6 darba dienas
365 dienu atgriešanas

Apraksts

Iekarojiet slēpošanas trases ar Rossignol slēpēm Experience 78 CA, kas ir ideāls jaudas un veiklības apvienojums vidēji sarežģītām slēpotājām. Šie kalnu slēpošanas brīnumi ir izstrādāti tā, lai nodrošinātu vienmērīgu un vieglu slēpošanu neatkarīgi no apvidus vai sniega apstākļiem.

Pateicoties universālajam 78 mm vidukļa platumam, Experience 78 CA slēpes nodrošina lielisku peldamību putrā, vienlaikus saglabājot stabilitāti un noturību uz malām uz labiekārtotām trasēm. Slēpju konstrukcijā ir izmantota koka, oglekļa, stikla šķiedras un papeles kombinācija, un rezultātā tās ir vieglas, bet jaudīgas slēpes, kas bez piepūles reaģē uz katru jūsu kustību. Tip un Tail Rocker profils nodrošina vieglu pagrieziena uzsākšanu un vieglu manevrēšanu, padarot šīs slēpes viegli vadāmas pat mazāk pieredzējušiem slēpotājiem.

Rossignol Experience 78 CA slēpes ir aprīkotas ar iepriekš uzstādītiem XP 10 GW stiprinājumiem, kas ir saderīgi gan ar Alpine, gan GripWalk zābakiem, nodrošinot drošu un uzticamu savienojumu starp jūsu zābakiem un slēpēm. Ar DIN iestatījumiem no 2,5 līdz 10,0 šīs saites var viegli noregulēt, lai tās atbilstu jūsu slēpošanas prasmēm un vēlmēm.

Papildu funkcijas, piemēram, All Trail Sidecut, Assist Flex un Drive Tip Solution, uzlabo slēpju veiktspēju un atsaucību, nodrošinot vienmērīgu un patīkamu braukšanu jebkurā apvidū. Esiet gatavi uzlabot savu slēpošanas pieredzi ar Rossignol slēpēm Experience 78 CA - jūsu vārti uz visu kalnu slēpošanas piedzīvojumiem!

Specifikācijas

Year model:
24/25
Platums:
125/78/11 mm
Vidukļa platums:
78mm
Labākais lietojums:
All Mountain
Prasmju līmenis:
Intermediate
Serdes materiāls:
Wood, Carbon, Fiberglass, Poplar
Profils:
Tip and Tail Rocker
Stiprinājums:
Included
Stiprinājumu veids:
GripWalk Binding
Zābaku saderība:
Alpine Adult Boots (ISO 5355), Alpine Junior Boots (ISO 5355), GripWalk Boots (ISO 23223), GripWalk Junior Boots (ISO 23223)
DIN iestatījums:
2.5-10.0
Papildu funkcijas:
All Trail Sidecut, Assist Flex, Drive Tip Solution
Dzimums:
Woman
Parādīt visu

SkatePro