×
Menu

Maven 86 All Mountain Skis

1 gabaliem
Daudzums
1 gabaliem
2 gabaliem
3 gabaliem
4 gabaliem
Limited quantity available
Daudzums
1 gabaliem
2 gabaliem
3 gabaliem
4 gabaliem
Limited quantity available
Daudzums
1 gabaliem
2 gabaliem
Limited quantity available
Pievienot grozam
  Saglabāt vēlākam
Receive an email when this product is back in stock
Bezmaksas piegāde ar šo preci
Piegāde 5-6 darba dienas
365 dienu atgriešanas

Apraksts

Uzsveriet jebkuru piedzīvojumu trasē ar Atomic Maven 86 All Mountain slēpēm, kas ir ideāls sabiedrotais sievietēm slēpotājām, kuras meklē daudzpusību un nepārspējamu veiktspēju.

Atomic Maven 86 All Mountain slēpes ir izstrādātas tā, lai bez piepūles un ar vieglu eleganci un kontroli pārvarētu jebkuru apvidu, sākot no labiekārtotām nogāzēm un beidzot ar sniega segumu. Izbaudiet visaugstāko brīvības sajūtu visos kalnos, braucot pa svaigu sniegu un pieveicot sarežģītus apvidus.

Šīs slēpes, kas izgatavotas, izmantojot Atomic Wood Core un Omatic Core kodolu, nodrošina izcilu stabilitāti un amortizāciju, nodrošinot vienmērīgu un ērtu braukšanu pat sarežģītos apstākļos. Flow profils un Dura Cap sānu malu konstrukcija nodrošina nepārspējamu izturību un vērpes stingrību, kas nodrošina precīzu malu kontroli un stabilitāti lielā ātrumā.

Maven 86 All Mountain slēpes ar 86 mm platumu viduklī nodrošina perfektu līdzsvaru starp plūdrumu pūdenī un malu noturību uz cietas segas. Tip un Tail Rocker profils nodrošina vieglu pagrieziena uzsākšanu un rotaļīgu manevrētspēju, padarot šīs slēpes ideāli piemērotas visu līmeņu slēpotājiem, sākot no iesācējiem, kas vēlas pilnveidot savas prasmes, līdz pieredzējušiem slēpotājiem, kuri meklē daudzpusīgu kalnu slēpošanas biedru.

Atomic Maven 86 All Mountain slēpes ir vislabākā izvēle sievietēm slēpotājām, kurām nepieciešama veiktspēja, daudzpusība un stils jebkurā apvidū. Izbaudiet kalnu aizrautību un paceliet savu slēpošanas pieredzi jaunā līmenī ar Atomic slēpēm.

Specifikācijas

Year model:
24/25
Platums:
120/86/103 mm
Vidukļa platums:
86mm
Labākais lietojums:
All Mountain
Prasmju līmenis:
Beginner, Intermediate
Serdes materiāls:
Atomic Wood Core, Omatic Core
Profils:
Tip and Tail Rocker
Stiprinājums:
Not included
Papildu funkcijas:
Dura Cap Sidewall, Flow Profile
Dzimums:
Woman
Parādīt visu

SkatePro