×
Menu

Maven 93 C All Mountain Skis

1 gabaliem
Daudzums
1 gabaliem
2 gabaliem
Limited quantity available
Daudzums
1 gabaliem
2 gabaliem
Limited quantity available
Daudzums
1 gabaliem
2 gabaliem
Limited quantity available
Pievienot grozam
  Saglabāt vēlākam
Receive an email when this product is back in stock
Bezmaksas piegāde ar šo preci
Piegāde 5-6 darba dienas
365 dienu atgriešanas

Apraksts

Slēpes Atomic Maven 93 C ir paredzētas tiem, kas meklē daudzpusīgas un augstas veiktspējas slēpes visiem kalnu apstākļiem. Neatkarīgi no tā, vai esat pieredzējis veterāns vai tikko sācis slēpot, šīs slēpes ir ideāli piemērotas vidēji pieredzējušiem un pieredzējušiem slēpotājiem, kas vēlas pacelt slēpošanu jaunā līmenī. Pateicoties 92 mm vidukļa platumam un universālai konstrukcijai, Maven 93 C ir ideāli piemērotas visdažādākajiem apstākļiem, sākot no lieliski sagatavotām trasēm līdz dziļām putras slēptuvēm.

Slēpes ir prasmīgi konstruētas, izmantojot Atomic slaveno Atomic Wood Core un Omatic Core, kas apvieno izturību, manevrētspēju un vienmērīgu braukšanu. Slēpēm ir Tip un Tail Rocker, kas nodrošina vieglus pagriezienus un maksimālu kontroli. Pateicoties plūstošā profila dizainam, Maven 93 C nodrošina izcilu saķeri ar malu un kontroli, savukārt oglekļa mugurkauls nodrošina papildu jaudu un stabilitāti. Dura Cap sānu siena nodrošina ilgmūžīgu izturību, un elegantais dizains noteikti pievērsīs uzmanību slēpošanas trasēs.

Atomic Maven 93 C slēpju priekšrocības var izmantot visu prasmju līmeņu, dzimumu slēpotāji un slēpot gribētāji. Šīs daudzpusīgās un augstas veiktspējas slēpes nodrošina perfektu stabilitātes un veiklības līdzsvaru, ļaujot jums pārliecinoši pārvarēt savas robežas un izpētīt jaunus apvidus. Nepalaidiet garām izcilu slēpošanas pieredzi - paņemiet Atomic Maven 93 C slēpes jau šodien un paceliet savu slēpošanu jaunā līmenī!

Specifikācijas

Year model:
24/25
Platums:
126/93/110 mm
Vidukļa platums:
92mm
Labākais lietojums:
All Mountain
Prasmju līmenis:
Intermediate, Advanced
Serdes materiāls:
Atomic Wood Core, Omatic Core
Profils:
Tip and Tail Rocker
Stiprinājums:
Not included
Papildu funkcijas:
Dura Cap Sidewall, Flow Profile, Carbon Backbone
Dzimums:
Man, Woman, Unisex
Parādīt visu

SkatePro