×
Menu

Octo Birdie All Mountain Skis

Pasteidzieties! Noliktavā ir tikai 3
1 pair
Daudzums
1 pair
2 pairs
3 pairs
Limited quantity available
Daudzums
1 pair
2 pairs
Limited quantity available
Daudzums
1 pair
2 pairs
3 pairs
4 pairs
Limited quantity available
Daudzums
1 pair
2 pairs
3 pairs
4 pairs
5 pairs
Limited quantity available
Pievienot grozam
  Saglabāt vēlākam
Bezmaksas piegāde ar šo preci
Piegāde 5-6 darba dienas
365 dienu atgriešanas

Apraksts

Esiet gatavi lidot ar Black Crows Octo Birdie kalnu slēpēm. Šīs slēpes ar 84 mm lielu vidukļa platumu ir paredzētas dāmām, kas vēlas iekarot visa veida apvidus, sākot ar lieliski sagatavotām nogāzēm un beidzot ar dziļu, svaigu putru. Octo Birdie slēpes ir ideāli piemērotas vidēji un pieredzējušām slēpotājām, kas vēlas viegli izpētīt katru kalna stūrīti.

Octo Birdie slēpes ir konstruētas ar stikla šķiedras un papeles kodolu, kas nodrošina optimālu izturības un elastības līdzsvaru, nodrošinot tieši tik daudz stingrības dinamiskai braukšanai un atsaucīgai kontrolei, vienlaikus saglabājot lielisku rotaļīgumu. Šīs slēpes ir neticami universālas un lieliski pielāgojas dažādiem sniega apstākļiem, sākot no cieta, līdz pat mīkstam, pūkainam sniegam, nodrošinot jums lielisku slēpošanas pieredzi neatkarīgi no laika apstākļiem.

Ar Black Crows Octo Birdie slēpēm stilīgi izbrauciet trasi un padariet katru pagriezienu par uzmundrinošu piedzīvojumu. Ar 14 m rādiusu šīs slēpes nodrošina vienmērīgu, paredzamu pagriezienu veikšanu, kas iedveš pārliecību un ļauj izbraukt skaistus pagriezienus bez piepūles.

Izbaudiet patiesu brīvību uz kalna ar Black Crows Octo Birdie kalnu slēpēm. Atklājiet savu potenciālu un atklājiet pilnīgi jaunu slēpošanas līmeni ar šīm augstākās klases slēpēm, kas īpaši izstrādātas sievietēm, kuras pieprasa labāko. Slēpju komplektācijā nav iekļauti stiprinājumi, tāpēc jūs varat izvēlēties ideālus stiprinājumus, kas atbilst jūsu slēpošanas stilam un vajadzībām.

Modeļa specifikācijas

ModelisPlatumsSvars uz pāru
155cm124/84/113 mm2900g
161cm126/84/113 mm3000g
167cm126/84/113 mm3050g
173cm127/84/114 mm3100g

Specifikācijas

Year model:
24/25
Vidukļa platums:
84mm
Labākais lietojums:
All Mountain
Prasmju līmenis:
Intermediate, Advanced
Radius:
14m
Serdes materiāls:
Fiberglass, Poplar
Stiprinājums:
Not included
Dzimums:
Woman
Parādīt visu

SkatePro