×
Menu

Camox All Mountain Skis

1 pair
Daudzums
1 pair
2 pairs
3 pairs
4 pairs
Limited quantity available
Pievienot grozam
  Saglabāt vēlākam
Bezmaksas piegāde ar šo preci
Piegāde 5-6 darba dienas
365 dienu atgriešanas

Apraksts

Iepazīstinām ar Black Crows Camox All Mountain slēpēm, kas ir lielisks sabiedrotais jūsu nākamajam piedzīvojumam ārpus kalnu trasēm. Šīs vienvietīgās slēpes ir paredzētas pieredzējušiem slēpotājiem, kuri meklē daudzpusību un veiktspēju visos sniega apstākļos.

Camox slēpes ar 97 mm vidukļa platumu nodrošina perfektu līdzsvaru starp stabilitāti un manevrētspēju. Iekarojiet jebkuru apvidu, sākot no svaigi sagatavotām nogāzēm un beidzot ar dziļām putras slēptuvēm, un izbaudiet vienmērīgu un vieglu braukšanu katrā pagriezienā.

Izgatavotas no stikla šķiedras un oša serdeņa, šīs slēpes nodrošina atsaucīgu un dzīvīgu sniegumu. Izliektais profils nodrošina malu noturību un precizitāti, ļaujot jums izpildīt precīzus pagriezienus un pārliecinoši veikt nobraucienus no kalna.

Black Crows Camox All Mountain slēpes ir izgatavotas tā, lai kalpotu ilgi un izturētu stingras lietošanas prasības. To izturīgā konstrukcija nodrošina ilgmūžību un uzticamību, lai jūs bez raizēm varētu koncentrēties uz laika baudīšanu trasē.

Lūdzu, ņemiet vērā, ka šīm slēpēm nav pievienotas saites. Izvēlieties ideālo slēpju stiprinājumu, kas atbilst jūsu slēpošanas stilam un prasmju līmenim, un izbaudiet ziemas sporta prieku kā vēl nekad agrāk.

Specifikācijas

Year model:
24/25
Platums:
131/97/119 mm
Vidukļa platums:
97mm
Labākais lietojums:
All Mountain
Prasmju līmenis:
Advanced
Radius:
20m
Svars uz pāru:
4000g
Serdes materiāls:
Fiberglass, Ash
Profils:
Camber
Stiprinājums:
Not included
Dzimums:
Unisex
Parādīt visu

SkatePro