×
Menu

Freeflex 14 GW Race Plate Ski Bindings

1 gabaliem
Daudzums
1 gabaliem
2 gabaliem
3 gabaliem
4 gabaliem
5 gabaliem
6 gabaliem
7 gabaliem
8 gabaliem
9 gabaliem
10+
Pievienot grozam
  Saglabāt vēlākam
Bezmaksas piegāde ar šo preci
Piegāde 5-6 darba dienas
365 dienu atgriešanas

Apraksts

Head Freeflex 14 GW Race Plate slēpju stiprinājumi ir augstākās klases stiprinājumi, kas paredzēti sacensībām. Šie augstas veiktspējas stiprinājumi ir paredzēti pieredzējušiem slēpotājiem, kuri pieprasa labāko jaudu, kontroli un precizitāti.

Šīs saites ir saderīgas ar GripWalk slēpju zābakiem, un tām ir 4-14 DIN iestatījumu diapazons, tāpēc tās ir piemērotas visdažādākajiem slēpotājiem. Tām ir arī 85 mm bremžu platums, kas tās padara ideāli piemērotas lielākajai daļai mūsdienu slēpju. Freeflex 14 GW siksnām ir arī 21 mm statīva augstums, kas nodrošina lielisku stabilitāti un malu kontroli.

Head Freeflex 14 GW Race Plate slēpju stiprinājumi, kas izgatavoti no viegliem materiāliem, sver tikai 1170 g, tādējādi nodrošinot, ka tie neapgrūtinās jūs slēpošanas trasē. Tās ir arī neticami viegli regulējamas un lietojamas, lai jūs varētu ātri un droši izbraukt uz sniega.

Kopumā Head Freeflex 14 GW Race Plate slēpju stiprinājumi ir lieliska izvēle pieredzējušiem un pieredzējušiem slēpotājiem, kuri meklē augstas veiktspējas stiprinājumus, kas nodrošina optimālu jaudu, kontroli un precizitāti, lai sniegtu aizraujošu un patīkamu slēpošanas pieredzi.

Tikai slēpēm ar montāžas plāksni

Specifikācijas

Year model:
24/25
Stiprinājumu veids:
GripWalk Binding
Zābaku saderība:
GripWalk Boots (ISO 23223)
Bremžu sviras platums:
85mm
Svars:
1170g
DIN iestatījums:
4.0-14.00
Labākais lietojums:
Race, Piste
Stenda augstums:
21mm
Parādīt visu

SkatePro