×
Menu

Shift2 13 MN Ski Bindings

1 pair
Daudzums
1 pair
2 pairs
3 pairs
4 pairs
5 pairs
Limited quantity available
Daudzums
1 pair
2 pairs
3 pairs
4 pairs
Limited quantity available
Pievienot grozam
  Saglabāt vēlākam
Receive an email when this product is back in stock
Bezmaksas piegāde ar šo preci
Piegāde 5-6 darba dienas
365 dienu atgriešanas

Apraksts

Atomic Shift2 13 MN slēpju stiprinājumi ir ideāla izvēle slēpotājiem, kuri vēlas brīvību izpētīt apkārtni, nezaudējot veiktspēju uz slēpošanas trases. Šīs MNC (Multi-Norm Certified) stiprinājumi ir saderīgi gan ar tradicionālajiem kalnu, gan tūrisma zābakiem, nodrošinot jums nepieciešamo daudzpusību, lai dotos, kur vien sniegs jūs aizvedīs.

Ar DIN iestatījumu no 6,0 līdz 13,0 Shift2 13 MN ir ideāli piemērots vidēji pieredzējušiem un pieredzējušiem slēpotājiem, kuri no savām slēpēm prasa augstu veiktspēju. Šīs saites ir izstrādātas, domājot par drošību un efektivitāti, izmantojot zema profila šasiju, kas nodrošina labāku jaudas pārnesi. Šīm slēpēm ir arī liela izmēra platforma un ar oglekli pildīta PA konstrukcija, kas nodrošina vieglu, bet stingru karkasu.

Shift2 13 MN var lepoties arī ar vairākām ērtām funkcijām, tostarp viegli lietojamiem kāpšanas palīglīdzekļiem un pārgājienu un braukšanas slēdzi, kas atvieglo pāreju starp nobraucieniem un pārgājieniem. Tā TUV sertifikāts nodrošina, ka šie stiprinājumi ir rūpīgi pārbaudīti un atbilst visiem drošības standartiem.

Ar Atomic Shift2 13 MN slēpju stiprinājumiem jūs varat izbaudīt labāko no abām pasaulēm - izpētīt apkārtni un izbaudīt slēpošanas trases, izmantojot vienu universālu stiprinājumu.

Specifikācijas

Year model:
24/25
Stiprinājumu veids:
MNC Binding
Zābaku saderība:
GripWalk Junior Boots (ISO 23223), GripWalk Toe Pin Boots (ISO 23223), GripWalk Toe & Heel Pin Boots (ISO 23223)
Bremžu sviras platums:
100mm, 110mm
DIN iestatījums:
6.0-13.0
Labākais lietojums:
Freeride, Touring
Stenda augstums:
30mm
Papildu funkcijas:
Easy Climbing Aids, Hike and Ride Switch, Multi Norm Certified (MNC), Low Profile Chassis, Crampon System, Carbon-infused PA, Oversized Heel Platform, TUV Certified, Automatic Toe Adaptation
Parādīt visu

SkatePro