×
Menu

Freeflex 11 GW Race Plate Ski Bindings

1 pair
Daudzums
1 pair
2 pairs
3 pairs
4 pairs
5 pairs
6 pairs
7 pairs
8 pairs
9 pairs
10+
Pievienot grozam
  Saglabāt vēlākam
Bezmaksas piegāde ar šo preci
Piegāde 5-6 darba dienas
365 dienu atgriešanas

Apraksts

Head Freeflex 11 GW Race Plate slēpju stiprinājumi ir augstas veiktspējas stiprinājumi, kas paredzēti pieredzējušiem slēpotājiem, kuri meklē maksimālu kontroli un precizitāti trasē. Tam ir unikāla Freeflex Pro stiprinājuma sistēma, kas nodrošina vienmērīgu un konsekventu saliekumu optimālai veiktspējai. Tas nodrošina maksimālu jaudas pārnesi un atsaucību, ļaujot droši veikt ātrus un precīzus pagriezienus.

No viegliem, izturīgiem materiāliem izgatavotās un ar 85 mm platāku bremžu roku platumu aprīkotās saites nodrošina lielisku stabilitāti un kontroli. GripWalk stiprinājuma sistēma nodrošina saderību ar visiem GripWalk zābakiem (ISO 23223), nodrošinot drošu un ērtu stiprinājumu. Papildu ērtībai slēpju stiprinājumiem ir viegli lietojams step-in dizains, kas ļauj ātri un viegli uzvilkt un noņemt slēpes.

Head Freeflex 11 GW Race Plate slēpju stiprinājumu DIN iestatījumu diapazons ir no 3,0 līdz 11,0, tāpēc tos var pielāgot visu līmeņu slēpotājiem, sākot no iesācējiem līdz ekspertiem. Tie ir ideāli piemēroti lietošanai trasē un sacensībās, piedāvājot perfektu veiktspējas un kontroles līdzsvaru aizraujošai slēpošanas pieredzei.


Tikai slēpēm ar montāžas plāksni

Specifikācijas

Year model:
24/25
Stiprinājumu veids:
GripWalk Binding
Zābaku saderība:
GripWalk Boots (ISO 23223)
Bremžu sviras platums:
85mm
Svars:
1130g
DIN iestatījums:
3.0-11.0
Labākais lietojums:
Race, Piste
Stenda augstums:
21mm
Parādīt visu

SkatePro