×
Menu

Flexvent Strap SR Back Protector

Pasteidzieties! Noliktavā ir tikai 3
1 gabaliem
Daudzums
1 gabaliem
2 gabaliem
3 gabaliem
4 gabaliem
5 gabaliem
Limited quantity available
Daudzums
1 gabaliem
2 gabaliem
3 gabaliem
4 gabaliem
5 gabaliem
6 gabaliem
7 gabaliem
8 gabaliem
9 gabaliem
Limited quantity available
Daudzums
1 gabaliem
2 gabaliem
3 gabaliem
Limited quantity available
Pievienot grozam
  Saglabāt vēlākam
Bezmaksas piegāde ar šo preci
Piegāde 5-6 darba dienas
365 dienu atgriešanas

Apraksts

Uzlabojiet savu slēpošanas pieredzi ar Rossignol Flexvent Strap SR muguras aizsargu. Šis muguras aizsargs ir īpaši izstrādāts, lai atbilstu kalnu slēpošanas prasībām, un tas ir labākais aprīkojums, kas nodrošina jūsu drošību, nemazinot komfortu un elastību. Rossignol Flexvent, kas izgatavots, izmantojot jaunākās tehnoloģijas, nodrošina perfektu aizsardzības un kustību brīvības kombināciju.

Flexvent Strap SR muguras aizsargs var lepoties ar modernu konstrukciju, kurā ir segmentētas daudzslāņu putas, kas efektīvi absorbē un izkliedē trieciena spēku. Tas nodrošina maksimālu muguras aizsardzību, sniedzot jums sirdsmieru un ļaujot pārsniegt savas robežas slēpošanas trasēs. Turklāt aizsarga siksnu sistēma nodrošina drošu un ciešu piegulēšanu, saglabājot to savā vietā pat visdrosmīgāko nobraucienu laikā.

Rossignol Flexvent Strap SR muguras aizsargs ir izstrādāts slēpotājiem vīriešiem un ir nepieciešams tiem, kas augstu vērtē drošību un augstu veiktspēju. Izbaudiet nepārspējamu aizsardzību, nezaudējot komfortu un veiklību. Ar Rossignol droši pārvariet jebkuru apvidu un izbaudiet izcilu slēpošanas pieredzi.

Specifikācijas

Paredzēts priekš:
Skiing
Dzimums:
Man
Parādīt visu

SkatePro