×
Menu

Connor RIG Reflect Ski Goggles

Pasteidzieties! Noliktavā ir tikai 3
1 gabaliem
Daudzums
1 gabaliem
2 gabaliem
3 gabaliem
Limited quantity available
Daudzums
1 gabaliem
2 gabaliem
3 gabaliem
Limited quantity available
Daudzums
1 gabaliem
2 gabaliem
3 gabaliem
Limited quantity available
Daudzums
1 gabaliem
2 gabaliem
3 gabaliem
Limited quantity available
Pievienot grozam
  Saglabāt vēlākam
Bezmaksas piegāde ar šo preci
Piegāde 5-6 darba dienas
365 dienu atgriešanas

Izveidojiet paketi

Apraksts

Atklājiet vislabāko slēpošanas pieredzi ar Sweet Protection Connor RIG Reflect slēpošanas brillēm. Šīs bezrāmja brilles nodrošina nepārspējami plašu redzes lauku, ļaujot jums izbaudīt apkārtnes skaistumu un pamanīt katru šķērsli savā ceļā. Aprīkotas ar RIG® tehnoloģiju, šīs brilles pastiprina kontrastu un nodrošina dabiskas krāsas, samazinot acu nogurumu un nodrošinot, ka paliekat koncentrēts uz savu piedzīvojumu.

Toriskā veidotā lēca nodrošina izcilu aizsardzību pret laikapstākļiem, pasargājot acis no jebkādiem dabas radītiem lādiņiem, kas var mesties jūsu ceļā. Ja laikapstākļi mainās, varat bez piepūles nomainīt lēcu, lai nodrošinātu optimālu veiktspēju. Komforts ir galvenais, un Connor RIG® Reflect Goggles to nodrošina ar īpaši plānu TPU rāmi ar ventilāciju, kas nodrošina ērtu piegulēšanu, neapdraudot jūsu redzi.

Izbaudiet kristāldzidru skaidrību ar Clear A-F iekšējo lēcu tehnoloģiju, kas trīskāršo pretaizsvīšanas efektivitāti. Trīsslāņu sejas putas un 3D sieta ventilācijas atveres novērš miglošanos un nodrošina optimālu elpojamību, garantējot patīkamu slēpošanas pieredzi. Šīs brilles, kas izgatavotas no injekcijas formēta poliamīda un aprīkotas ar mehāniski apstrādātām malām, nodrošina izcilu izturību un izturību pret triecieniem.

Super oleofobais un hidrofobais pārklājums nodrošina izcilu ūdens un eļļas atgrūdamību. Pateicoties 100% UV aizsardzībai, varat būt droši, ka jūsu acis būs labi pasargātas no kaitīgajiem stariem.

Izbaudiet nepārspējamu veiktspēju un aizsardzību ar Sweet Protection Connor RIG Reflect slēpošanas brillēm. Jūsu slēpošanas piedzīvojumi nekad vairs nebūs tādi paši kā ar šīm revolucionārajām aizsargbrillēm.

Specifikācijas

Papildu funkcijas:
Super Oleophobic and Hydrophobic Coating, Rig(Retina Illumination Grading), Gore Protective Vents, Extreme Impact Resistance, Toric Lens
Sejas izmērs:
One Size
Laikapstākļu tipa lēca:
Cloudy, Partly cloudy, Sunny
Maināms lēca:
Yes
Der ar brillēm (OTG):
Yes
Saderīga ķivere:
Yes
Pretmiglošanas tehnoloģija:
Clear A-F inner lens technology
Putas:
Triple layer face foam
Svars:
167g
Parādīt visu

SkatePro