×
Menu

Count Junior Spherical Ski Goggles

1 pair
Daudzums
1 pair
2 pairs
3 pairs
4 pairs
5 pairs
Limited quantity available
Daudzums
1 pair
2 pairs
3 pairs
4 pairs
5 pairs
Limited quantity available
Daudzums
1 pair
2 pairs
3 pairs
4 pairs
5 pairs
Limited quantity available
Pievienot grozam
  Saglabāt vēlākam
Bezmaksas piegāde uz pasūtījumiem virs 79 €
Piegāde 5-6 darba dienas
365 dienu atgriešanas

Izveidojiet paketi

Apraksts

Dodieties trasē ar Atomic Count Junior sfēriskajām slēpošanas brillēm un izbaudiet izcilu skaidrību un aizsardzību. Šīs brilles ir paredzētas jaunajiem slēpotājiem un piedāvā sfērisku lēcu plašam redzes laukam, kas nodrošina, ka viņi kalnā nepalaistu garām nevienu detaļu.

Aprīkotas ar Adaptive Lf Tri-Layer Face Foam, brilles nodrošina ērtu un drošu pieguļšanu, savukārt Live Fit rāmis ērti pielāgojas bērna sejas kontūrām. Super oleofobais un hidrofobais pārklājums nodrošina ūdens, netīrumu un eļļas atgrūšanu, saglabājot skaidru skatu jebkuros apstākļos.

Anti Fog pārklājums novērš miglošanos, lai viņi varētu koncentrēties uz slēpošanu, novēršot traucējumus. Ar silikonu pārklātā siksniņa notur brilles drošā vietā pat intensīvāko nobraucienu laikā. Atomic Count Junior sfēriskās slēpošanas brilles ir lieliski piemērotas saulainām dienām uz kalna un piedāvā nepārspējamu slēpošanas pieredzi jaunajiem piedzīvojumu meklētājiem.

Specifikācijas

Papildu funkcijas:
Adaptive Lf Tri-Layer Face Foam, Live Fit Frame, Super Oleophobic and Hydrophobic Coating, Anti Fog, Silicone-coated Strap
Sejas izmērs:
Junior
Laikapstākļu tipa lēca:
Sunny
Maināms lēca:
No
Parādīt visu

SkatePro