×
Menu

Revent Q HD Photo Ski Goggles

1 pair
Daudzums
1 pair
2 pairs
3 pairs
4 pairs
5 pairs
Limited quantity available
Pievienot grozam
  Saglabāt vēlākam
Bezmaksas piegāde ar šo preci
Piegāde 5-6 darba dienas
365 dienu atgriešanas

Izveidojiet paketi

Apraksts

Izbaudiet vislabāko redzamību un aizsardzību savos kalnu piedzīvojumos ar šīm Atomic Skis Revent Q HD fotobrillēm!

Atomic Revent Q HD Photo brilles piedāvā nepārspējamu slēpošanas pieredzi, pateicoties to uzlabotajām funkcijām. Šīs brilles ir izstrādātas ar Live Fit rāmjiem, kas pielāgojas jūsu sejai, nodrošinot izcilu komfortu un plašu redzamības lauku. Adaptive LF Tri-Layer Face Foam nodrošina perfektu piegulumu un noslēdz aukstu gaisu, saglabājot siltumu un koncentrēšanos. Neļaujiet miglai vai ūdens pilieniem traucēt jūsu redzesloku, pateicoties Integral Clarity Technology Anti-Fog pārklājumam un super oleofobiskajam un hidrofobiskajam ārējam pārklājumam.

Šīs aizsargbrilles ir ideāli piemērotas saulainiem laikapstākļiem, un tām ir pievienota papildu lēca mainīgiem laikapstākļiem. Toriskās lēcas nodrošina izcilu skaidrību un samazina izkropļojumus. Neatkarīgi no tā, vai lietojat brilles vai nēsājat, saderība pāri stiklam un MFI tehnoloģija (magnētiskā sejas maskas integrācija) nodrošina maksimālu komfortu un daudzpusību. Izbaudiet nepārspējamu veiktspēju un stilu uz slēpošanas trasēm ar Atomic Revent Q HD fotobrillēm - jūsu ideāls sabiedrotais aizraujošiem slēpošanas piedzīvojumiem.

Specifikācijas

Papildu funkcijas:
Adaptive Lf Tri-Layer Face Foam, Integral Clarity Technology Anti-Fog, Live Fit Frame, Hd Lens Technology, Super Oleophobic and Hydrophobic Coating, Toric Lens, Over The Glass Compatible, MFI tech (Magnetic Face Mask Integration)
Sejas izmērs:
L, One Size
Laikapstākļu tipa lēca:
Sunny
Maināms lēca:
Yes
Lēca:
REVENT Q HD PHOTO LENS Green
Iekļauts papildu objektīvs:
Yes
Parādīt visu

SkatePro