×
Menu

Four Pro Signature NMC Pink Powder Ski Goggles

1 pair
Daudzums
1 pair
2 pairs
3 pairs
4 pairs
5 pairs
Limited quantity available
Pievienot grozam
  Saglabāt vēlākam
Bezmaksas piegāde ar šo preci
Piegāde 5-6 darba dienas
365 dienu atgriešanas

Izveidojiet paketi

Apraksts

Atomic Four Pro Signature NMC Pink Powder slēpošanas brilles ir augstas veiktspējas slēpošanas brilles, kas paredzētas slēpotājiem un snovbordistiem, kuri pieprasa labāko optisko skaidrību un aizsardzību.

Šīs brilles ir aprīkotas ar cilindrisku, dubultu lēcu ar fotohromisko tehnoloģiju, kas automātiski pielāgo lēcas nokrāsu atkarībā no saules gaismas daudzuma, nodrošinot optimālu redzamību jebkuros apstākļos. Lēcas ir izgatavotas no augstas kvalitātes polikarbonāta materiāla un apstrādātas ar pret miglošanos aizsargājošu pārklājumu, lai novērstu miglošanos pat visintensīvāko aktivitāšu laikā.

Four Pro Signature NMC brilles ir aprīkotas arī ar Adaptive Tri-Layer Face Foam, kas pielāgojas jūsu sejas kontūrām, nodrošinot ērtu un drošu piegulēšanu. Šīs brilles ir saderīgas ar brillēm un ir aprīkotas ar īpaši caurspīdīgu lēcu vājā apgaismojumā.

Ar savu stilīgo dizainu, modernākajām tehnoloģijām un ērto piegulumu Atomic Four Pro Signature NMC Pink Powder Ski Goggles ir lieliska izvēle slēpotājiem un snovbordistiem, kuri pieprasa labāko veiktspēju un aizsardzību.

Specifikācijas

Papildu funkcijas:
Adaptive Lf Tri-Layer Face Foam, Hd Lens Technology, Cylindrical Lens, Double Lens, Over The Glass Compatible, Photochromic Lens
Sejas izmērs:
One Size
Laikapstākļu tipa lēca:
Sunny
Maināms lēca:
Yes
Lēca:
FOUR PRO HD PHOTO LENS AMBER
Der ar brillēm (OTG):
Yes
Iekļauts papildu objektīvs:
Yes
Papildus lēca:
FOUR PRO CLEAR LENS - 84%
Parādīt visu

SkatePro