×
Menu

Audio Chips Ultra 2.0

1 gabaliem
Daudzums
1 gabaliem
2 gabaliem
3 gabaliem
4 gabaliem
5 gabaliem
6 gabaliem
7 gabaliem
8 gabaliem
9 gabaliem
10+
Pievienot grozam
  Saglabāt vēlākam
Receive an email when this product is back in stock
Bezmaksas piegāde ar šo preci
Piegāde 5-6 darba dienas
365 dienu atgriešanas

Apraksts

Esiet gatavi izbaudīt nākamās paaudzes kalnu audio ar Sweet Protection Audio Chips Ultra 2.0. Šie mikroshēmas mikroshēmas ar Bluetooth nodrošina izcilu skaņas kvalitāti, nevainojamu savienojamību un pagarinātu akumulatora darbības laiku - līdz 12-14 stundām.

Audio Chips Ultra 2.0 ir aprīkots ar modernizētu Bluetooth savienojumu, kas nodrošina stabilu savienojumu, lai nepārtraukti sazinātos ar citiem piedzīvojumu meklētājiem. Pastiprinātā baterija var lepoties ar ātrāku uzlādi - pilnīgai uzlādei nepieciešamas tikai 1,5 stundas, kas nodrošinās, ka jūs visu dienu varēsiet šūpoties trasē.

Viegli pārvaldiet mūziku un zvanus, pat uzvelkot cimdus, pateicoties lielizmēra vienai pogai uz katras austiņas. Vienkāršas pogu kombinācijas ļauj pilnībā kontrolēt ierīci, neizņemot to no kabatas.

Iegremdējiet sevi izcilajā skaņā ar prasmīgi noregulētajiem 40 mm draiveriem, kas nodrošina kristāldzidru stereo skaņu, kas konkurē ar jebkuru privātu ierakstu izdošanas ballīti. Aprīkotas ar iebūvētu mikrofonu un balss aktivizēšanu, šīs mikroshēmas ir lielisks sabiedrotais, lai uzturētu savienojumu un izklaidētos ziemas piedzīvojumu laikā.

Specifikācijas

Audio savienojums:
Built-in
Parādīt visu

SkatePro