×
Menu

Ruler Boa Snowboard Boots

(2)
Jauns
Pasteidzieties! Noliktavā ir tikai 3
1 pair
Daudzums
1 pair
2 pairs
3 pairs
Limited quantity available
Pievienot grozam
  Saglabāt vēlākam
Bezmaksas piegāde ar šo preci
Piegāde 5-6 darba dienas
365 dienu atgriešanas

Izveidojiet paketi

Skatīt arī

Izveidojiet paketi

Apraksts

Burton Ruler Boa snovborda zābaki: Paceliet savu braukšanu nākamajā līmenī

Ja meklējat snovborda zābaku pāri, kas apvieno izcilu veiktspēju, lielisku komfortu un stilīgu izskatu, Burton Ruler Boa snovborda zābaki ir vislabākā izvēle. Šie Burton Snowboards ar aizrautību izgatavotie zābaki ir iemantojuši reputāciju starp vidēji pieredzējušiem un pieredzējušiem snovbordistiem, jo nodrošina perfektu līdzsvaru starp atsaucību, precizitāti un elastību.

Viena no galvenajām Ruler Boa snovborda zābaku īpašībām ir Boa Fit sistēma ar Coiler tehnoloģiju. Šī atjautīgā šņorēšanas sistēma nodrošina vieglu un precīzu savilkšanu, ļaujot ar dažiem ritentiņa pagriezieniem panākt stingru un pielāgotu piegulumu. Apvienojumā ar revolucionāro Total Comfort konstrukciju, kas novērš sāpīgo piepūšanās periodu, šie zābaki nodrošina nepārspējamu komfortu jau no pirmās kārbas.

Pateicoties vidēji lielai lokanībai, Ruler Boa zābaki nodrošina perfektu līdzsvaru visdažādākajiem jāšanas stiliem un prasmju līmeņiem. Neatkarīgi no tā, vai braucat lejup pa nogāzēm, pētāt sniegotu sniega segumu vai izpildāt žokli atņemošus trikus, šie zābaki nodrošina nepieciešamo atbalstu un elastību.

Pārvietojoties pa sniegu, jūs novērtēsiet modernās tehnoloģijas, kas uzlabo jūsu braukšanas pieredzi. Ar Thinsulate oderējumu oderētā termiski formējamā oderējums nodrošina siltumu un personalizētu piegulēšanu, kas nodrošina komfortu visas dienas garumā. Arī guļammaisu atstarojošā plēve un cilvēka kažoks saglabā jūsu kājas siltas, lai jūs varētu izbaudīt garākas sesijas, nezaudējot siltumu.

Vēl viena iespaidīga Ruler Boa snovborda zābaku iezīme ir aizmugurējā ievešanas un piesprādzēšanas sistēma, kas nodrošina ātru un drošu pāreju no namiņa uz trasi. Pateicoties universālai lokanībai, šie zābaki ir lieliski piemēroti pieredzējušiem braucējiem, kuri pēta dažādus apvidus un frīstaila manevrus.

Burton Ruler Boa snovborda zābaki ir izstrādāti ar aizrautību pret snovbordu, un tajos apvienota augstākās klases funkcionalitāte un drosmīga estētika. Uzlabojiet savu braukšanas spēli un ļaujieties aizraujošām trasēm ar šiem izciliem Burton Snowboards zābakiem. Izbaudiet komforta, precizitātes un frīstaila daudzpusības apvienojumu - ar Burton Ruler Boa snovborda zābakiem paceliet savus snovborda piedzīvojumus vēl nebijušos augstumos.

Specifikācijas

Zābakis funkcijas:
Two-piece, Shock absorber
Papildu funkcijas:
Boa Fit System featuring Coiler technology, Total Comfort Construction, Man fur, Sleeping Bag Reflective Foil
Stiprinājumu sistēma:
Rear entry, Strap in
Flex:
Medium
Prasmju līmenis:
Intermediate, Advanced
Izjādes stils:
All Mountain, Freestyle
Aizvēršanas sistēma:
BOA
Iekšzābaki funkcijas:
Removable, Heat moldable
Iekšzābaki materiāls:
Thinsulate
Dzimums:
Man

Populāri produkti

Parādīt visu

No tā paša zīmola

atsauksmes   (2)

Latviešu valodā atsauksmes nav. Rādīt atsauksmes other languages (2 reviews)

SkatePro