×
Menu

Raptor 60 Junior Ski Boots Kids

Pasteidzieties! Noliktavā ir tikai 2
1 pair
Daudzums
1 pair
2 pairs
Limited quantity available
Daudzums
1 pair
2 pairs
Limited quantity available
Daudzums
1 pair
2 pairs
Limited quantity available
Daudzums
1 pair
2 pairs
Limited quantity available
Pievienot grozam
  Saglabāt vēlākam
Bezmaksas piegāde ar šo preci
Piegāde 5-6 darba dienas
365 dienu atgriešanas

Izveidojiet paketi

Apraksts

Slēpošanas zābaki Head Raptor 60 Junior ir paredzēti jaunajiem kalnu slēpošanas entuziastiem, kuri vēlas pacelt slēpošanu jaunā līmenī. Šie zābaki nodrošina perfektu komforta un atbalsta līdzsvaru, nodrošinot jūsu bērnam jautru un drošu slēpošanas pieredzi.

Pateicoties 60° lieces leņķim, šie zābaki nodrošina ideālu stingrības līmeni jaunajiem slēpotājiem, ļaujot viņiem pilnveidot savas prasmes, nezaudējot komfortu. Mikro sprādzes atvieglo bērnu iekāpšanu un izkāpšanu no zābakiem, un saderība ar alpine junior stiprinājumiem nodrošina drošu un uzticamu savienojumu ar slēpēm.

Head Raptor 60 junioru slēpošanas zābakiem ir veiktspējai un izturībai piemērota konstrukcija, kas spēj izturēt pat vissarežģītākos slēpošanas apstākļus. Apavi ir pieejami dažādos izmēros, lai nodrošinātu ideālu piegulumu jūsu bērna kājai.

Ja meklējat augstas kvalitātes slēpošanas zābakus, kas palīdzēs jūsu jaunajam sportistam gūt izcilus rezultātus slēpošanas trasēs, Head Raptor 60 Junior Ski Boots ir lieliska izvēle. Sagatavojiet savus bērnus kalnu iekarošanai ar šiem augstākās klases zābakiem no Head Ski Equipment.

Specifikācijas

Labākais lietojums:
Piste
Year model:
24/25
Flex:
60
Zābaku veids:
Alpine Junior Boots (ISO 5355)
Stiprinājumi saderība:
Alpine Junior Binding
Zābakis funkcijas:
Micro Buckles
Dzimums:
Junior
Slēpošanas zābaku izmērs:
22.5, 23.5, 24.5, 25.5
Parādīt visu

SkatePro