×
Menu

Raptor WCR SC Juniors Ski boots

Pasteidzieties! Noliktavā ir tikai 2
1 gabaliem
Daudzums
1 gabaliem
2 gabaliem
Limited quantity available
Daudzums
1 gabaliem
2 gabaliem
Limited quantity available
Daudzums
1 gabaliem
2 gabaliem
Limited quantity available
Pievienot grozam
  Saglabāt vēlākam
Bezmaksas piegāde ar šo preci
Piegāde 5-6 darba dienas
365 dienu atgriešanas

Izveidojiet paketi

Apraksts

Head Raptor WCR SC Junior slēpošanas zābaki ir labākā izvēle jaunajiem slēpotājiem, kuri vēlas uzlabot savu sniegumu uz slēpošanas trases. Izstrādāti, izmantojot tādu pašu sacīkšu tehnoloģiju kā mūsu pieaugušo slēpošanas zābaki, šie zābaki nodrošina lielisku jaudas pārnesi, kontroli un komfortu jaunajiem slēpotājiem.

Ar 100 elastības rādītāju šie zābaki nodrošina perfektu atbalsta un elastības līdzsvaru pieredzējušiem jaunajiem slēpotājiem. Šaurā 93 mm kapze nodrošina stingru un precīzu piegulēšanu, savukārt mikro sprādzes un aproces izlīdzināšana nodrošina ērtu un drošu piegulēšanu. Šie zābaki ir arī saderīgi ar alpīnisma junioru stiprinājumiem, tāpēc tos ir viegli izmantot ar jūsu bērna esošo slēpošanas komplektu.

Slēpošanas zābaki Head Raptor WCR SC Juniors ir izstrādāti ar sacensību iedvesmotām funkcijām, piemēram, lieces regulēšanas funkciju, un tie ir lieliska izvēle jaunajiem slēpotājiem, kuri vēlas pacelt slēpošanu jaunā līmenī un maksimāli izmantot laiku, ko pavada trasē.

Head Raptor WCR SC Juniors Slēpošanas zābaki ir pieejami divos dažādos lokanības rādītājos (100 un 110) un dažādos izmēros, lai nodrošinātu, ka tie lieliski derēs jūsu bērnam. Nepalaidiet garām iespēju sniegt savam jaunajam slēpotājam priekšrocības, kas nepieciešamas, lai uz kalna būtu izcils - iegādājieties Head Raptor WCR SC Juniors slēpošanas zābaku pāri jau šodien!

Specifikācijas

Labākais lietojums:
Race
Year model:
24/25
Flex:
100, 110
Pēdas platums (mm):
93mm
Zābaku veids:
Alpine Junior Boots (ISO 5355)
Stiprinājumi saderība:
Alpine Junior Binding
Zābakis funkcijas:
Flex Adjustment, Micro Buckles
Cuff izlīdzināšana:
Yes
Parādīt visu

SkatePro