×
Menu

WC e.Race Team SW + JRS 4.5 GW CA Kids Skis

Pasteidzieties! Noliktavā ir tikai 1
1 pair
Daudzums
1 pair
Limited quantity available
Daudzums
1 pair
2 pairs
3 pairs
4 pairs
5 pairs
6 pairs
Limited quantity available
Pievienot grozam
  Saglabāt vēlākam
Bezmaksas piegāde ar šo preci
Piegāde 5-6 darba dienas
365 dienu atgriešanas

Izveidojiet paketi

Apraksts

Paaugstiniet sava jaunākā sportista slēpošanas pieredzi līdz jauniem augstumiem ar Head WC e.Race Team SW + JRS 4.5 GW CA slēpēm bērniem. Šīs slēpes ir izstrādātas, lai uzlabotu sniegumu trasē, un tās var lepoties ar inovatīvu dizainu un augstas kvalitātes materiāliem, kas palīdzēs jūsu jaunajam slēpotājam pilnībā izmantot savu potenciālu.

Pateicoties 67 mm platumam un 111/67/95 mm izmēra profilam, šīs slēpes nodrošina lielisku kontroli un stabilitāti, ļaujot viegli apgūt dažādus sniega apstākļus. Slēpes ir izgatavotas no koka un grafēna serdeņa, tāpēc tās ir gan jaudīgas, gan vieglas, nodrošinot vienmērīgu un atsaucīgu braukšanu. Papildu funkcijas, piemēram, EMC (Energy Management Circuit) tehnoloģija, uzlabo stabilitāti, savukārt UHM C pamatne nodrošina izcilu slīdamību.

Head WC e.Race Team SW slēpēm bērniem ir iepriekš uzstādīti GripWalk Junior stiprinājumi, kas ir saderīgi ar GripWalk Junior zābakiem (ISO 23223) un piedāvā DIN iestatījumus no 0,75 līdz 4,5. Šīs slēpes ir īpaši izstrādātas jaunajiem sacīkšu braucējiem un pieredzējušajiem junioru slēpotājiem, kuri vēlas izcelties trasē, un ir orientētas uz precizitāti, kontroli un jaudu.

Atklājiet nākamās paaudzes slēpošanas čempionu potenciālu un vērojiet, kā viņi iekaro trases ar Head WC e.Race Team SW + JRS 4.5 GW CA Kids slēpēm. Paceliet viņu slēpošanu nākamajā līmenī un izbaudiet sporta prieku kopā.

Specifikācijas

Year model:
24/25
Platums:
111/67/95 mm
Vidukļa platums:
67mm
Labākais lietojums:
Piste
Prasmju līmenis:
Intermediate
Veiktspēja:
100% on-piste
Radius:
10m, 8m
Serdes materiāls:
Wood, Graphene
Stiprinājums:
Included
Stiprinājumu veids:
GripWalk Junior Binding
Zābaku saderība:
GripWalk Junior Boots (ISO 23223)
DIN iestatījums:
0.75-4.5
Papildu funkcijas:
EMC (Energy Management Circuit), UHM C Base
Parādīt visu

SkatePro