×
Menu

Bent Chetler Mini + M 10 GW Kids Skis

1 pair
Daudzums
1 pair
2 pairs
3 pairs
4 pairs
5 pairs
6 pairs
Limited quantity available
Daudzums
1 pair
2 pairs
3 pairs
4 pairs
5 pairs
6 pairs
Limited quantity available
Pievienot grozam
  Saglabāt vēlākam
Bezmaksas piegāde ar šo preci
Piegāde 5-6 darba dienas
365 dienu atgriešanas

Izveidojiet paketi

Apraksts

Atomic Bent Chetler Mini + M 10 GW bērnu slēpes - atbrīvojiet sava bērna slēpošanas potenciālu

Atomic Bent Chetler Mini slēpes ar stiprinājumiem paver neierobežotu slēpošanas piedzīvojumu pasauli jaunajiem piedzīvojumu meklētājiem, kas gatavi iekarot jebkuru apvidu. Izstrādātas ar universālu vidukļa platumu 90 mm, šīs slēpes ir lieliskas uz visa veida sniega, sākot no svaigi sagatavotām nogāzēm un beidzot ar pūdera pilnām pļavām.

Densolite kodols, kas izgatavots no viegliem un izturīgiem materiāliem, nodrošina stabilu platformu stabilai kontrolei, savukārt Tip un Tail Rocker profils nodrošina vieglu peldamību un elastību dažādos apstākļos.

Drošība ir vissvarīgākā, un šīs slēpes ir aprīkotas ar iepriekš uzstādītiem M 10 GW stiprinājumiem, kas nodrošina drošu savienojumu un jaudas pārnesi. Šīs slēpju saites ir saderīgas ar dažādiem zābaku tipiem, tostarp Alpine Adult un Junior Boots, GripWalk Boots un GripWalk Toe Pin Boots, un ir piemērotas augošiem jaunajiem slēpotājiem un dažādiem zābaku tipiem. DIN iestatījums 3,0-10,0 ļauj pielāgot siksnas atbilstoši bērna prasmju līmenim.

Izturīgās Cap sānu sienas uzlabo slēpju ilgmūžību un samazina šķelšanās risku, lai noturētu līdzi jūsu mazuļa nerimstošajai enerģijai slēpošanas trasēs. Šīs slēpes ir izstrādātas, lai sagādātu prieku un progresu tiem, kas vēlas maksimāli izbaudīt ziemu.

Specifikācijas

Year model:
24/25
Platums:
128/90/119 mm
Vidukļa platums:
90mm
Labākais lietojums:
All Mountain, Park
Prasmju līmenis:
Beginner, Intermediate
Serdes materiāls:
Densolite Core
Profils:
Tip and Tail Rocker
Stiprinājums:
Included
Stiprinājumu veids:
GripWalk Junior Binding
Zābaku saderība:
Alpine Adult Boots (ISO 5355), Alpine Junior Boots (ISO 5355), GripWalk Boots (ISO 23223), GripWalk Junior Boots (ISO 23223), GripWalk Toe Pin Boots (ISO 23223)
DIN iestatījums:
3.0-10.0
Papildu funkcijas:
Dura Cap Sidewall
Stiprinājumi garums:
NAmm
Parādīt visu

SkatePro