×
Menu

Hawx Prime XTD 120 Boa GW Mens Ski Boots

Pasteidzieties! Noliktavā ir tikai 2
1 pair
Daudzums
1 pair
2 pairs
Limited quantity available
Daudzums
1 pair
2 pairs
Limited quantity available
Daudzums
1 pair
2 pairs
Limited quantity available
Pievienot grozam
  Saglabāt vēlākam
Bezmaksas piegāde ar šo preci
Piegāde 5-6 darba dienas
365 dienu atgriešanas

Apraksts

Atomic Hawx Prime XTD 120 Boa GW vīriešu slēpošanas zābaki apvieno augstu veiktspēju un komfortu visas dienas garumā pieredzējušiem slēpotājiem. Šie zābaki ir izstrādāti lietošanai visās kalnu trasēs un nodrošina izcilu kontroli un jaudas pārnesi, tāpēc tie ir ideāli piemēroti gan labiekārtotām trasēm, gan piedzīvojumiem ārpus tām.

Hawx Prime XTD 120 ir izgatavoti ar 120 stingrības pakāpi, un tie nodrošina lielisku atbalstu un atsaucību pieredzējušiem slēpotājiem. 100 mm vidēja izmēra pēdas nodrošina stingru un precīzu piegulēšanu, savukārt Memory Fit 3D Platinum Light oderējums nodrošina pielāgojamu komfortu un siltumu. Aprīkoti ar Boa aizdares sistēmu, šie zābaki ļauj viegli regulēt un droši noturēt kāju, nodrošinot optimālu sniegumu uz slēpošanas trases.

Hawx Prime XTD 120 ir izstrādātas daudzpusīgai lietošanai, un tām ir GripWalk zoli, kas nodrošina gan drošu saķeri ar kājām, gan nevainojamu saderību ar GripWalk stiprinājumiem. Pārgājienu režīms Hike Mode nodrošina plašāku kustību diapazonu ērtai tūrēšanai un kāpšanai, padarot šos zābakus par lielisku izvēli bekcountry entuziastiem. To izturīgā konstrukcija ar poliuretāna un Prolite apvalku garantē izturību un ilgstošu darbību.

Atomic Hawx Prime XTD 120 Boa GW vīriešu slēpošanas zābaki ir lieliska izvēle pieredzējušiem slēpotājiem, kas meklē augstākās klases veiktspējas, komforta un daudzpusības apvienojumu gan kūrorta, gan distanču slēpošanā. Izbaudiet nepārspējamu kontroli un nepārspējamu slēpošanas prieku ar šiem izcilajiem slēpošanas zābakiem.

Specifikācijas

Labākais lietojums:
All Mountain, Freeride, Touring
Year model:
24/25
Flex:
120
Pēdas platums (mm):
100mm
Zābaki platums:
Regular
Prasmju līmenis:
Intermediate, Advanced
Zābaku veids:
GripWalk Boots (ISO 23223), GripWalk Junior Boots (ISO 23223), GripWalk Toe Pin Boots (ISO 23223), GripWalk Toe & Heel Pin Boots (ISO 23223), Touring Boots (ISO 9523)
Stiprinājumi saderība:
GripWalk Binding, MNC Binding, Pin Tech Binding
Termiski formējams:
Yes
Hike Mode:
Yes
Sāknēšanas apvalks:
Polyurethane, Prolite
Iekšzābaki materiāls:
Memory foam, Polyurethane
Parādīt visu

SkatePro