×
Menu

Hawx Magna 130 S GW Mens Ski Boots

1 pair
Daudzums
1 pair
2 pairs
Limited quantity available
Daudzums
1 pair
2 pairs
3 pairs
4 pairs
Limited quantity available
Daudzums
1 pair
2 pairs
3 pairs
4 pairs
Limited quantity available
Pievienot grozam
  Saglabāt vēlākam
Bezmaksas piegāde ar šo preci
Piegāde 5-6 darba dienas
365 dienu atgriešanas

Apraksts

Dominējiet slēpošanas trasēs ar Atomic Hawx Magna 130 S GW - ideāli slēpošanas zābaki pieredzējušiem slēpotājiem, kas meklē spēku un precizitāti.

Izbaudiet nepārspējamu atsaucību un kontroli katrā pagriezienā, pateicoties iespaidīgajam 130 locījumam. Šiem zābakiem ir universāls 102 mm plats pēdas garums, kas nodrošina ērtu piegulēšanu un ir piemērots slēpotājiem ar platākām pēdām. Izgatavoti, izmantojot Atomic slaveno Prolite čaulas tehnoloģiju, tie ir viegli un izturīgi, nodrošinot optimālu enerģijas pārnesi un kontroli.

Inovatīvā Adaptive Fit System aproce ļauj viegli pielāgoties jūsu kājas formai, nodrošinot izcilu komfortu un veiktspēju. Izmantojot Power Shift funkciju, jūs varat precīzi pielāgot priekšējā slīpuma leņķi un lieces leņķi, lai tie atbilstu jūsu slēpošanas stilam un apstākļiem. GripWalk saderība nodrošina nevainojamu stiprinājuma ieslēgšanu, lai nodrošinātu lielāku pastaigu komfortu un drošību.

Atomic Hawx Magna 130 S GW slēpošanas zābaki ir augstas veiktspējas slēpošanas inventāra iemiesojums, kas nodrošina izcilu komfortu, kontroli un precizitāti. Izbaudiet slēpošanas prieku visaugstākajā kvalitātē ar Atomic Hawx Magna 130 S GW.

Paņemiet savus Atomic Hawx Magna 130 S GW vīriešu slēpošanas zābakus jau šodien un atraisiet visu savu slēpošanas piedzīvojumu potenciālu!

Specifikācijas

Labākais lietojums:
All Mountain
Year model:
24/25
Flex:
130
Pēdas platums (mm):
102mm
Zābaki platums:
Wide
Prasmju līmenis:
Advanced
Zābaku veids:
GripWalk Boots (ISO 23223)
Stiprinājumi saderība:
GripWalk Binding
Sāknēšanas apvalks:
Prolite
Iekšzābaki materiāls:
Memory foam
Zābakis funkcijas:
Adaptive Fit System Cuff, Power Shift, True Flex, AFS Cuff
Parādīt visu

SkatePro