×
Menu

Hawx Prime 120 S Boa GW Mens Ski Boots

Pasteidzieties! Noliktavā ir tikai 1
1 pair
Daudzums
1 pair
2 pairs
Limited quantity available
Daudzums
1 pair
2 pairs
Limited quantity available
Daudzums
1 pair
2 pairs
Limited quantity available
Daudzums
1 pair
2 pairs
Limited quantity available
Daudzums
1 pair
2 pairs
Limited quantity available
Pievienot grozam
  Saglabāt vēlākam
Bezmaksas piegāde ar šo preci
Piegāde 5-6 darba dienas
365 dienu atgriešanas

Apraksts

Esiet gatavi iekarot slēpošanas trases ar Atomic Hawx Prime 120 S Boa GW vīriešu slēpošanas zābakiem! Šie augstākās klases slēpošanas zābaki nodrošina nepārspējamu veiktspēju un komfortu kalnu slēpotājiem, kas meklē perfektu līdzsvaru starp jaudu, precizitāti un stilu.

Hawx Prime 120 S Boa GW zābaki ar 120 elastības pakāpi ir pielāgoti pieredzējušiem slēpotājiem, kuri pieprasa nemainīgu reakciju un kontroli. Šie zābaki ar regulāru zābaku platumu un 100 mm pēdas daļu ir ideāli piemēroti slēpotājiem ar vidēja platuma pēdām, nodrošinot stingru un precīzu piegulumu, kas nodrošina optimālu jaudas pārnesi un kontroli.

Izgatavotas, izmantojot Atomic Prolite konstrukciju, Hawx Prime var lepoties ar neticami vieglu, bet izturīgu apvalku, kas iztur agresīvas slēpošanas grūtības, nemazinot komfortu. Uzlabotais Memory Fit process vēl vairāk uzlabo komfortu, ļaujot apavu apvalku un apavu aproci karstumā pielāgot unikālajām jūsu pēdas kontūrām, nodrošinot patiesi pielāgotu piegulumu.

Izbaudiet Boa aizdares sistēmas ērtumu un precizitāti, kas ļauj ātri un bez piepūles iekāpt zābakos un izkāpt no tiem, vienlaikus nodrošinot drošu un nemainīgu piegulumu. Adaptive Fit System aproce uzlabo komfortu un precizitāti, pielāgojoties jūsu apakšstilba formai, samazinot spiediena punktus un nodrošinot dabiskāku stāju.

Droši brauciet, pateicoties GripWalk saderībai, kas nodrošina nevainojamu integrāciju ar GripWalk stiprinājumiem. GripWalk tehnoloģija ir izstrādāta, lai nodrošinātu izcilu saķeri un komfortu, staigājot ar slēpošanas zābakiem, un ļauj jums viegli pārvietoties pa apvidu, kad esat ārpus slēpošanas trasēm.

Paceliet slēpošanu jaunā līmenī ar Atomic Hawx Prime 120 S Boa GW vīriešu slēpošanas zābakiem, kuros satiekas veiktspēja, komforts un stils, lai radītu neaizmirstamu kalnu pieredzi.

Specifikācijas

Labākais lietojums:
All Mountain
Year model:
24/25
Flex:
120
Pēdas platums (mm):
100mm
Zābaki platums:
Regular
Prasmju līmenis:
Advanced
Zābaku veids:
GripWalk Boots (ISO 23223)
Stiprinājumi saderība:
GripWalk Binding
Termiski formējams:
Yes
Sāknēšanas apvalks:
Prolite
Iekšzābaki materiāls:
Memory foam, Polyurethane
Zābakis funkcijas:
Adaptive Fit System Cuff, AFS Cuff
Parādīt visu

SkatePro