×
Menu

Selects Durare i.Shack Stunt scooter wheels 2-Pack

(1)
1 pair
Daudzums
1 pair
2 pairs
3 pairs
4 pairs
5 pairs
6 pairs
7 pairs
8 pairs
9 pairs
10+
Pievienot grozam
  Saglabāt vēlākam
Bezmaksas piegāde ar šo preci
Piegāde 5-6 darba dienas
365 dienu atgriešanas

Izveidojiet paketi

Apraksts

Uzlabojiet savus trikus ar Tilt Scooters Durare i.Shack Pro skrejriteņu riteņiem

Paaugstiniet savu profesionālo skrejriteņu braukšanu jaunā līmenī ar Tilt Scooters izstrādātajiem Selects Durare i.Shack Pro skrejriteņu riteņiem. Šiem riteņiem ir iespaidīgs 110 mm diametrs, un tie nodrošina ideālu līdzsvaru starp ātrumu un kontroli, neatkarīgi no tā, vai jūs slīpējat sliedes vai lidojat pa gaisu.

Izgatavoti no augstas kvalitātes alumīnija 6061 T6 materiāla, šie spieķveida riteņi nodrošina izcilu izturību un izturīgumu, tāpēc varat bez raizēm pārsniegt savas iespējas. Tie ir aprīkoti arī ar hermētiskiem gultņiem, kas nodrošina vienmērīgu ritošo daļu un samazina apkopes izmaksas, ļaujot jums koncentrēties uz savu triku pilnveidošanu.

Šie riteņi ir dāsni 24 mm plata riteņa rumba un ir saderīgi ar 8 mm asi, tāpēc tie bez problēmām ir piemēroti lielākajai daļai profesionālo skrejriteņu. Turklāt katrā iepakojumā ir ērti iekļauti divi riteņi un starplikas, lai jūs varētu viegli nomainīt vecos riteņus vai uzlabot savu braucamo daļu. Esiet gatavi uzlabot savu skūterisma pieredzi ar izcilajiem Selects Durare i.Shack Pro skūteru riteņiem. Atklājiet savu potenciālu un iekarojiet ielas ar Tilt Scooters!

Specifikācijas

Riteņa diametrs:
110mm
Gultņi:
Included
Serdes dizains:
Spoked
Riteņi iepakojumā:
2
Distanceri:
Included
Serdes materiāls:
Aluminum 6061 T6
Riteņa rumbas platums:
24mm
Ass diametrs:
8mm
Parādīt visu

atsauksmes   (1)

Latviešu valodā atsauksmes nav. Rādīt atsauksmes other languages (1 reviews)

SkatePro