×
Menu

Selects Rigid SCS LT Pro Scooter Clamp

(1)
Jauns
1 gabaliem
Daudzums
1 gabaliem
2 gabaliem
3 gabaliem
4 gabaliem
5 gabaliem
6 gabaliem
7 gabaliem
8 gabaliem
9 gabaliem
10+
Pievienot grozam
  Saglabāt vēlākam
Bezmaksas piegāde ar šo preci
Piegāde 5-6 darba dienas
365 dienu atgriešanas

Apraksts

Iepazīstinām ar profesionālo skrejriteņu stiprinājumu tehnoloģiju virsotni - Tilt Selects Rigid SCS LT Pro Scooter Clamp. Tilt Scooters ir pārspējuši paši sevi ar šo augstas kvalitātes skavu, kas pārsniedz veiktspējas un stila robežas.

Šī SCS skava ir ar elegantu un izturīgu dizainu, kas konstruēts tā, lai nodrošinātu nemainīgu stingrību visprasīgākajiem motorolleru braucējiem. Izgatavots no labākajiem materiāliem, tas spēj izturēt intensīvas braukšanas sesijas un nemitīgu slīpēšanu, nemazinot tā integritāti. Četru bultskrūvju konstrukcija nodrošina maksimālu stieņa stabilitāti, sniedzot pārliecību precīzi izpildīt pat sarežģītākos trikus.

Komplektā iekļautā saspiešanas skrūve nevainojami integrējas ar SCS sistēmu, nodrošinot stabilu un drošu savienojumu starp skrejriteņa dakšu un stieņiem. Šī skava ar lielo 35 mm iekšējo diametru ir piemērota standarta izmēra stūrei. Tilt Selects Rigid SCS LT Pro Scooter Clamp ir ideāla izvēle vidēji pieredzējušiem un pieredzējušiem braucējiem, kuri meklē augstākās klases skavu, kas apvieno izturību, stilu un nepārspējamu veiktspēju.

Specifikācijas

SCS kompresijas:
Yes
Stūres savilcēju iekšējais diametrs:
35mm (Oversized)
Stūres savilcēji izmērs:
Quad
Iekļauta kompresijas sistēma:
SCS
Starnut:
Not included
Kompresijas skrūve:
Included
Compression bolt diameter:
8mm
Parādīt visu

atsauksmes   (1)

Latviešu valodā atsauksmes nav. Rādīt atsauksmes other languages (1 reviews)

SkatePro