×
Menu

Rise 40 Junior Hockey stick

Jauns
Pasteidzieties! Noliktavā ir tikai 1
1 gabaliem
Daudzums
1 gabaliem
2 gabaliem
3 gabaliem
4 gabaliem
5 gabaliem
Limited quantity available
Daudzums
1 gabaliem
2 gabaliem
3 gabaliem
4 gabaliem
5 gabaliem
Limited quantity available
Pievienot grozam
  Saglabāt vēlākam
Bezmaksas piegāde uz pasūtījumiem virs 79 €
Piegāde 5-6 darba dienas
365 dienu atgriešanas

Apraksts

Esiet gatavi dominēt laukumā ar Warrior Rise 40 Junior hokeja nūju! Šī augstākās klases nūja ir izstrādāta jaunajiem spēlētājiem, kuriem uz ledus nepieciešama precizitāte un spēks.

Warrior Rise 40 ir aprīkota ar mūsu ekskluzīvo SABRE TAPER tehnoloģiju, kas nodrošina stabilu, spēcīgu un kontrolētu atlaišanu, nodrošinot precīzu precizitāti katrā metienā. Neatkarīgi no tā, vai esat snaiperis no zilās līnijas vai ātru sitienu izpildītājs vārtu priekšā, šī nūja sniegs jums pārliecību, kas nepieciešama, lai atrastu vārtu aizmuguri.

Rise 40 ir izgatavota no MINIMUS CARBON, kas ir plakanā pinuma oglekļa konstrukcija, un nodrošina izcilu sajūtu visos spēles aspektos. Tās revolucionārā vieglā konstrukcija (RLC 111) apvieno jaunākās vieglās šķiedras tehnoloģijas ar uzlabotu epoksīdsveķu sastāvu, nodrošinot maksimālu izturības un spēlēšanas iespēju līdzsvaru.

Pārņemiet ledus kontroli ar Warrior Rise 40 junioru hokeja nūju. Tās GRIP tehnoloģija ir aprīkota ar lipīgu mīkstu rokturi, kas fiksē jūsu rokas, nodrošinot maksimālu roku kontroli, ļaujot jums viegli izpildīt precīzas piespēles un straujus metienus.

Pateicoties izturīgajai kompozītmateriāla stikla šķiedras un oglekļa konstrukcijai, Rise 40 ir izstrādāta tā, lai izturētu spēles grūtības, nodrošinot, ka jūs maiņu pēc maiņas varat rādīt savu labāko sniegumu. Šīs 137,2 cm garās nūjas garums un 40 saliektības rādītājs ir ideāli piemērots junioru vecuma spēlētājiem, kuri meklē perfektu jaudas un kontroles kombināciju.

Uzlabojiet savu spēli un atraisiet savu potenciālu uz ledus ar Warrior Rise 40 junioru hokeja nūju. Pasūtiet savu jau šodien un izbaudiet Warrior atšķirību!

Specifikācijas

Asmens materiāls:
Fiberglass, Carbon
Flex:
40
Stieņa garums:
132.1cm
Nūjas materiāls:
Composite Fiberglass and Carbon
Parādīt visu

SkatePro