×
Menu

Rise 75 Hockey stick

Jauns
1 gabaliem
Daudzums
1 gabaliem
2 gabaliem
3 gabaliem
4 gabaliem
5 gabaliem
6 gabaliem
7 gabaliem
8 gabaliem
9 gabaliem
10+
Daudzums
1 gabaliem
2 gabaliem
3 gabaliem
4 gabaliem
5 gabaliem
6 gabaliem
7 gabaliem
8 gabaliem
9 gabaliem
10+
Pievienot grozam
  Saglabāt vēlākam
Bezmaksas piegāde ar šo preci
Piegāde 5-6 darba dienas
365 dienu atgriešanas

Apraksts

Warrior Rise 75 hokeja nūja ir lielisks ierocis tiem hokeja spēlētājiem, kuriem nepieciešama precīza precizitāte un pilnīga kontrole uz ledus.

Šī nūja, kas izgatavota ar ekskluzīvo Sabre Taper profilu, nodrošina stabilu, spēcīgu un kontrolētu metienu izdarīšanu, lai jūs varētu izdarīt sitienus ar nepārspējamu precizitāti no jebkuras vietas laukumā.

Izbaudiet nepārspējamu ripas izjūtu, pateicoties Minimus oglekļa plakanā pinuma oglekļa konstrukcijai. Šī nūja, kas izstrādāta mūsdienīgai spēlei, nodrošina izcilu kontroli un atsaucību, palīdzot jums būt soli priekšā konkurentiem.

Šī nūja, kas izgatavota, izmantojot R. L. C. 111 (Revolutionary Lightweight Construction), apvieno jaunāko vieglo šķiedru tehnoloģiju un augstas kvalitātes oglekļa konstrukciju, nodrošinot nepārspējamu izturību un spēlēšanas īpašības. Esiet gatavi pacelt savu spēli jaunā līmenī ar nūju, kas ir tikpat izturīga, cik viegla.

Pārņemiet kontroli pār spēli ar lipīgo mīksto satvērienu, kas fiksē jūsu rokas, nodrošinot maksimālu roku kontroli. Palieciet apķērīgs un pārliecināts pat saspringtākajos spēles brīžos, jo ar Warrior Rise 75 hokeja nūju jūs pilnībā atraisīsiet savu potenciālu.

Specifikācijas

Asmens materiāls:
Fiberglass, Carbon
Flex:
75
Stieņa garums:
152.4cm
Nūjas materiāls:
Composite Fiberglass and Carbon
Parādīt visu

SkatePro