×
Menu

WCR e-SG 175 Rebel Junior Race Skis

Pasteidzieties! Noliktavā ir tikai 3
1 gabaliem
Daudzums
1 gabaliem
2 gabaliem
3 gabaliem
Limited quantity available
Pievienot grozam
  Saglabāt vēlākam
Bezmaksas piegāde ar šo preci
Piegāde 5-6 darba dienas
365 dienu atgriešanas

Apraksts

Paceļiet savu mazo braucēju nākamajā līmenī ar Head WCR e-SG 175 Rebel Junior Race slēpēm. Šīs slēpes ir īpaši izstrādātas jaunajiem sacīkšu braucējiem, kuri vēlas dominēt trasē, un tās maina spēles gaitu.

WCR e-SG 175 ir aprīkotas ar tievu 65 mm vidukli, un tās ir veidotas tā, lai lido pa cietu sniegu kā gepards, kas dzenas pakaļ savam upurim. Pilns izliekuma profils un Titanal/Graphene serde nodrošina nepārspējamu stabilitāti, jaudu un saķeri ar malu, nodrošinot, ka jūsu jaunais braucējs vienmēr kontrolē situāciju un ir pārliecināts par sevi.

Head inovatīvā EMC (Energy Management Circuit) tehnoloģija vēl vairāk uzlabo šo slēpju veiktspēju, samazinot vibrācijas un palielinot gludumu. Gatavojieties vērot, kā jūsu jaunietis brauc spēcīgāk, izbrauc dziļāk un griežas ātrāk nekā jebkad agrāk. UHM C Base nodrošina zibensātru paātrinājumu no katra pagrieziena, lai viņi varētu saglabāt pārsvaru un pretendēt uz savu likumīgo vietu uz goda pjedestāla.

Lūdzu, ņemiet vērā: šīm slēpēm nav pievienotas saites, tāpēc tās būs jāiegādājas atsevišķi.

Sniedziet savam jaunajam sportistam nepieciešamos rīkus, lai iekarotu slēpošanas trases ar Head WCR e-SG 175 Rebel Junior Race slēpēm. Viņu sapņi par slēpošanas sacensību zvaigznēm ir tikai dažu klikšķu attālumā - pievienojiet šīs slēpes savam grozam un ļaujiet viņiem pilnībā atraisīt savu potenciālu.

Specifikācijas

Year model:
24/25
Platums:
93/65/82 mm
Vidukļa platums:
65mm
Labākais lietojums:
Piste, Racing
Prasmju līmenis:
Advanced
Veiktspēja:
100% on-piste
Radius:
27.0m
Serdes materiāls:
Titanal, Graphene
Profils:
Camber
Stiprinājums:
Not included
Papildu funkcijas:
EMC (Energy Management Circuit), UHM C Base
Dzimums:
Junior
Parādīt visu

SkatePro