×
Menu

WCR e-SG 185 Rebel Race Skis

Pasteidzieties! Noliktavā ir tikai 3
1 gabaliem
Daudzums
1 gabaliem
2 gabaliem
3 gabaliem
Limited quantity available
Pievienot grozam
  Saglabāt vēlākam
Bezmaksas piegāde ar šo preci
Piegāde 5-6 darba dienas
365 dienu atgriešanas

Apraksts

Izpaudiet sevī čempionu un dominējiet slēpošanas trasēs ar mūsu jaunākajām Head WCR e-SG 185 Rebel Race slēpēm! Šīs slēpes, kas paredzētas pieredzējušiem slēpotājiem, kuri alkst precizitātes un ātruma, pacels jūsu slēpošanu jaunos augstumos.

Šīs slēpes, kas aprīkotas ar 98/65/81 mm platumu un 65 mm vidukļa platumu, nodrošina izcilu kontroli un stabilitāti, ļaujot pārliecinoši izbraukt pat visgrūtākos apvidus. 30,0 m rādiuss nodrošina vienmērīgus pagriezienus bez piepūles, savukārt camber profils nodrošina nepārspējamu slēpju malu saķeri, kas nodrošina precīzu un aizraujošu braukšanu.

Izgatavotas no augstākās kvalitātes koka, titāna un grafēna maisījuma, tāpēc šīs slēpes var lepoties ar nepārspējamu izturību un izturību. Head inovatīvā EMC (Energy Management Circuit) tehnoloģija vēl vairāk uzlabo slēpju veiktspēju, samazinot vibrācijas un nodrošinot vienmērīgu un stabilu braukšanu pat pie liela ātruma.

Izbaudiet maksimālu adrenalīna pieplūdumu, iekarojot slēpošanas trases ar Head WCR e-SG 185 Rebel Race slēpēm. Iegādājieties tās jau šodien un paceliet savu slēpošanu jaunā līmenī!

Lūdzu, ņemiet vērā, ka stiprinājumi nav iekļauti komplektācijā.

Specifikācijas

Year model:
24/25
Platums:
98/65/81 mm
Vidukļa platums:
65mm
Labākais lietojums:
Piste, Racing
Prasmju līmenis:
Advanced
Radius:
30.0m
Serdes materiāls:
Wood, Titanal, Graphene
Profils:
Camber
Stiprinājums:
Not included
Papildu funkcijas:
EMC (Energy Management Circuit)
Dzimums:
Junior
Parādīt visu

SkatePro